Μπορεί η LG να μην παρουσιάσει μια εντελώς νέα ναυαρχίδα στη φετινή MWC, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα φέρει νέα smartphones στη μεγαλύτερη έκθεση για την κινητή τηλεφωνία. Με τον πλέον επίσημο τρόπο, μέσω δελτίου τύπου, η LG ανακοίνωσε σήμερα ότι θα φέρει στη MWC δύο νέα smartphones, τα LG Κ8 και LG K10, τα οποία ανήκουν στη μεσαία τιμολογιακά κατηγορία αν και φέρουν αρκετά premium χαρακτηριστικά.

Σε αυτά ανήκουν η υψηλής ταχύτητας αυτόματη εστίαση και η μείωση του θορύβου για καλύτερη λή-ψη φωτογραφιών χαμηλής φωτεινότητας ενώ στον τομέα της εμφάνισης έμφαση έχει δοθεί σε ένα μοντέρνο Look που συμπληρώνεται από το 2.5D Arc Glass. Η κύρια κάμερα του K10 θα έχει ανάλυση 13MP σύμφωνα με την LG, ενώ η εμπρόσθια θα έχει ανάλυση 8MP, υποστηρίζοντας την εύκολη δημιουργία ποεστίασης του background ή αλλιώς, το bokeh εφέ. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που έχει σχέση με τη φωτογραφία είναι το Flash Jump Shot, με το οποίο μπορεί και φωτογραφίζει κάθε τρία δευτερόλεπτα (μέχρι και 20 φωτογραφίες), ενώ στη συνέχεια ενώνει τις φωτογραφίες σε ένα δια-σκεδαστικό GIF για εύκολη χρήση. Το Flash Jump Shot θα είναι διαθέσιμο τόσο στο Κ8 όσο και στο Κ10 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στις εμπρόσθιες είτε στις οπί-σθιες κάμερες.

Για τις τελικές τιμές και την ημερομηνία διάθεσης των δύο συσκευών, θα μάθουμε σε λίγες ημέρες, με την LG να δίνει τις σχετικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα από την έκθεση MWC 2018.