Σήμερα Παρασκευή 01/12/2017 και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ξεκινάει η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2017, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και θα διαρκέσει έως και τις 7 Δεκεμβρίου. Με 7 στο σύνολο ημέρες γεμάτες από προσφορές και προϊόντα σε μειωμένες τιμές, είναι η ευκαιρία σου, λίγο πριν την εορταστική περίοδο, να ψάξεις τις αγαπημένες σου συσκευές.

Στα πρότυπα του Αμερικάνικου Cyber Monday αλλά και άλλων χωρών όπως Αγγλία, Γερμανία, Αυστραλία κ.α. που πραγματοποιούν αντίστοιχες ημέρες, η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2017 σηματοδοτεί τόσο την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών όσο και μία 7ήμερη περίοδο γεμάτη προσφορές και τιμές που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο θεσμός της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και έως σήμερα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος, με τις προσφορές των προϊόντων να είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για e-shops. Στόχος αυτής της εβδομάδας είναι να κάνεις τις αγορές σου διαδικτυακά αλλά και να ενημερωθείς για όλα τα πλεονεκτημάτα που προσφέρει η δυνατότητα παραγγελίας από το e-shop. Ασφάλεια στους τρόπους πληρωμής, εύκολη αναζήτηση προϊόντων, αυθημερόν παράδοση αλλά και γρήγορη αναζήτηση των προϊόντων που βρίσκονται σε προσφορά μέσα από την καμπάνια της MediaMarkt. Και όλα αυτά, από την άνεση του σπιτιού σου.

Από το 2013 έως και σήμερα, έχει παρατηρηθεί ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση τόσο σε χρήστες που επέλεξαν το e-shop να κάνουν τις αγορές τους όσο και στην ποσότητα των αγορών σε σύγκριση με παρόμοια διαστήματα προηγούμενων ετών. Αναμφισβήτητα, βασικό ρόλο σε αυτή την αύξηση, παίζει το γεγονός ότι τα προϊόντα διατίθενται σε χαμηλότερες και πιο ελκυστικές τιμές.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η Media Markt θα σου προσφέρει τα πιο hot προϊόντα τεχνολογίας και οικιακών συσκευών, για να μην περιμένεις τα Χριστούγεννα να αγοράσεις τις αγαπημένες σου συσκευές. Μείνε συντονισμένος για να μη χάσεις καμία προσφορά!

Δες όλα τα προϊόντα