Το Call of Duty, ίσως η πιο επιτυχημένη σειρά fps παιχνιδιών, επιστρέφει πολύ σύντομα με το νέο πλήρως ανανεωμένο επεισόδο με τίτλο Modern Warfare και μία έκδοση Dark Edition.

H Activision, αποκάλυψε μάλιστα σήμερα μια ιδιαίτερη συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού με την ονομασία Dark Edition, η οποία κρύβει μερικές εκπλήξεις. Μία από αυτές είναι η παρουσία αυθεντικών γυαλιών νυχτός, τα οποία μάλιστα διαθέτουν και σχεδιαασμό παρόμοιο με αυτό του παιχνιδιού.

Διάβασε επίσης: Δες εδώ τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus και XBOX Live Gold για τον Αύγουστο.

Η έκδοση η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα για προπαραγγελία, διαθέτει και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για τους φίλους της σειράς οι οποίοι είναι πρόθυμοι να αποχωριστούν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Έτσι στη Dark Edition του νέου COD περιλαμβάνονται -εκτός από το παιχνίδι-, ακόμα ψηφιακά bonus όπως τα Operator Packs «All Ghillied Up», «Crew Expendable» και «War Pig», μία Call of Duty Endowment (CODE) Animated Calling Card αλλά και ένα «custom» in-game στρατιωτικού τύπου μαχαίρι (Tactical Knife).

Εκτός από το παιχνίδι, οι gamers θα βρουν ακόμα και μια ειδική θήκή  για τα γυαλία νυχτερινής όρασης αλλά και μια μεταλική θήκη.