Οι προγραμματιστές της Rockstar φέρνουν στις 19/11 φρέσκο, ζεστό αέρα στο γκανγκστερικό έπος Grand Theft Auto 5, συγκεκριμένα στην online λειτουργία της περιπέτειας δράσης που έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων. Η δωρεάν ενημέρωση «Beach Bum» θα εμπλουτίσει τη λειτουργία multiplayer του παιχνιδιού με νέες αποστολές, όπλα, οχήματα, ρούχα, τατουάζ και χτενίσματα.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα της δωρεάν ενημέρωσης, τα νέα περιεχόμενα περιστρέφονται γύρω από τις παράκτιες περιοχές της μητρόπολης Los Santos του GTA 5, όπου από την επόμενη Τρίτη οι online παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να σκορπίσουν τη σκόνη τους παντού. Μια σειρά από νέες αποστολές περιμένουν τους φαν της λειτουργίας Multiplayer. Στο «View of Vespucci» μπορούν να πηδήξουν με αλεξίπτωτο στη θάλασσα, στο «Sundae Driving» να συμμετέχουν σε ιλιγγιώδεις αγώνες ταχύτητας με μοτοσικλέτες κατά μήκος της παραλίας Vespucci και στο «Paleto Beach» να ανταλλάξουν πυρά, αναστατώνοντας μια άλλοτε ήσυχη παραλιακή πόλη.

Οι νέες αποστολές συνοδεύονται από πλούσια περιεχόμενα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εν μέρει και στη λειτουργία Story του GTA 5. Τα τέσσερα νέα οχήματα (BF Bifta, Speeder, Bravado Paradise και Canis Kalahari) και τα δύο νέα όπλα (SNS Pistol και Broken Bottle) μπορούν π.χ. να χρησιμοποιηθούν από τους online χαρακτήρες, αλλά και από τους πρωταγωνιστές του GTA Michael, Trevor και Franklin. Και το καλύτερο: Θα ακολουθήσουν περισσότερες δωρεάν ενημερώσεις!