Παραδοσιακά κάθε χρόνο, ο οργανισμός GMA που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του MWC, διοργανώνει τα Global Mobile Awards και βραβεύει τις καλύτερες συσκευές σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνει φυσικά η βράβευση του καλύτερου smartphone της χρονιάς. Έτσι το βραβείο αυτό για το 2016 το κέρδισε το Samsung Galaxy S7 edge το οποίο παρουσιάστηκε μάλιστα στην περσινή MWC.

Διάβασε επίσης: [MWC 2017] Πίστη στα Android Tablets από τη Samsung, με το Galaxy Tab S3

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του, το Galaxy S7 edge δημιούργησε αίσθηση για μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αλλά κυρίως για την εμφάνισή του η οποία διαφέρει σημαντικά από τα περισσότερα smartphone της αγοράς εξαιτίας των κυρτών πλευρών αριστερά και δεξιά της οθόνης. Η αδιαβροχοποίηση αλλά και η κορυφαία κάμερα με την τεχνολογία Dual Pixel, βρίσκονται ανάμεσα στα αγαπημένα χαρακτηριστικά των κατόχων της συσκευής ενώ η Super AMOLED οθόνη 5,5 ιντσών εντυπωσιάζει για τα κορυφαία της χρώματα.

O Juhno Park, Vice President Global Product Strategy της Samsung Electronics δήλωσε: “Είναι τιμή μας που αναγνωριστήκαμε για τον δεξιοτεχνικό σχεδιασμό μας και τις καινοτομίες μας με το Galaxy S7 edge. Το βραβείο αποτελεί απόδειξη της διαρκούς επιδίωξης μας για υπεροχή, καθώς συνεχίζουμε να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των καταναλωτών μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας μας στα κινητά”.

Δες όλες τις τελευταίες παρουσιάσεις και ειδήσεις από την Mobile World Congress 2017.