Η GoPro ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της διάσημης action camera GoPro HERO6 Black η οποία μπορεί να κάνει εγγραφή βίντεο σε ανάλυση 4K και στα 60fps.

Αν και η 4K ανάλυση έχει γίνει το νέο standard στη βιομηχανία της εικόνας και του ήχου, η HERO6 διαφοροποιείται χάρη στο γεγονός ότι πραγματοποιεί λήψεις σε υψηλό framerate και συγκεκριμένα στα 60fps. Κάνοντας μία γρήγορη σύγκριση με DSLR κάμερες που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά και κάνουν λήψη στα 30fps, αντιλαμβάνεται κανείς τις μεγάλες δυνατότητες της HERO6.

Ακόμη ένα νέο χαρακτηριστικό της κάμερας είναι η δυνατότητα να τραβήξεις βίντεο σε αργή κίνηση και τα 240fps, αν και η μέγιστη ανάλυση εγγραφής κατεβαίνει σε Full HD 1080p.

Η HERO6 βασίζεται στον νέο επεξεργαστή της GoPro GP1 όπου είναι και το υπεύθυνο chip για τις παραπάνω δυνατότητες. Επίσης, η κάμερα διαθέτει βελτιωμένη σταθεροποίηση βίντεο για να μην έχεις τα ενοχλητικά τρεμοπαίγματα όταν καταγράφεις τη δράση, ακόμη και όταν την έχεις τοποθετήσει στο κράνος σου.

Οι εγγραφές γίνονται με υψηλότερη ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ενώ διαθέτει και λειτουργία ψηφιακού ζουμ. Σημαντική προσθήκη επίσης αποτελεί το Wi-Fi 5GHz όπου θα σου επιτρέψει να μεταφέρεις τα βίντεο που τράβηξες στο smartphone, ασύρματα και με ταχύτητες έως 3 φορές υψηλότερες από την προηγούμενη γενιά.

Αγόρασέ την