Δύο σχεδόν χρόνια μετά την παρουσίαση των GoPRO HERO4, η ανανεωμένη και βελτιωμένη σειρά HERO5 αποκαλύφθηκε, μαζί με την μικρότερη έκδοση HERO5 Session αλλά και το ολοκαίνουριο drone Karma.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η HERO5 Black θα είναι η πιο εύκολη στη χρήση και η πιο ισχυρή GoPRO που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Έρχεται με βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης και οθόνη 2 ιντσών στην πίσω πλευρά ενώ διατηρεί τη σχεδίαση του ενός πλήκτρου. Και οι δύο action cameras μπορούν να καταγράψουν video σε ανάλυση 4K στα 30fps ενώ διαθέτουν και τεχνολογία σταθεροποίησης για να μην έχεις κουνημένη εικόνα, όποιο extreme sport και αν προτιμάς. Επίσης, ενσωματώνουν λειτουργία Φωνητικού Ελέγχου, διαθέσιμη σε 7 διαφορετικές γλώσσες.

Η καλύτερη έκδοση HERO5 Black ξεχωρίζει για τη δυνατότητα φωτογράφισης σε μορφές RAW και WDR, την ηχογράφηση στερεοφωνικού ήχου αλλά και την καταγραφή της ακριβής τοποθεσίας σου μέσω GPS. Έχει αισθητήρα στα 12MP με την έκδοση Session να είναι στα 10MP. Σημαντικό εξίσου, ότι και οι δύο action cameras είναι αδιάβροχες σε βάθος έως και 10 μέτρα ενώ είναι συμβατές με παλαιότερες βάσεις.

Οι GoPRO HERO5 αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 2 Οκτωβρίου.

Karma Drone

GoPRO HERO5 Karma

Το GoPRO HERO5 Karma drone ξεχωρίζει για τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό του αλλά και το γεγονός ότι έρχεται μέσα σε ειδικό σακίδιο που μπορείς άνετα να έχεις συνέχεια μαζί σου.

Εξοπλισμένο με σύστημα σταθεροποίησης 3 αξόνων, το οποίο μπορείς να βγάλεις από το drone και να το βάλεις στο κράνος με την βάση που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, Karma Grip. Επίσης, ο χειρισμός του drone γίνεται από ένα τηλεχειριστήριο παρόμοιο με αυτά που βλέπουμε σε παιχνιδοκονσόλες, για πανεύκολο χειρισμό.

Το Karma drone θα διατίθεται είτε μαζί με GoPRO HERO5 action camera είτε μόνο του και θα είναι διαθέσιμο στις 23 Οκτωβρίου.

Δες εδώ όλες τις GoPro