Τη δυνατότητα οργάνωσης και καλύτερου προγραμματισμού θέλει να δώσει η Google σε όσους παρακολουθούν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Συγκεκριμένα, μέσα από τα αποτελέσματα αναζήτησης, ο χρήστης θα μπορεί να ενημερώνεται  για όλες τις νέες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες οι οποίες κυκλοφορούν ή έρχονται σύντομα στους κινηματογράφους. Με μια απλή αναζήτηση στη μηχανή της Google, ο χρήστης θα μπορεί να την προσθέσει σε μια λίστα στην οποία θα δηλώνει το ενδιαφέρον του να την παρακολουθήσει ενώ σε μια άλλη, θα μπορεί να προσθέτει όποια σειρά ή ταινία έχει ήδη δει.

Μάλιστα αν το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο στο YouTube, η Google θα παρέχει και δυνατότητα αναπαραγωγής του, εμφανίζοντας όχι μόνο πληροφορίες γι’ αυτό αλλά την τιμή και το url που είναι προσβάσιμο. Αντιθέτως, αν η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους, θα υπαρχει κουμπί για την αγορά εισιτηρίων, κάτι που όμως αφορά ελάχιστες χώρες στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής, η δυνατότητα αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τα αποτελέσματα αναζήτησης από φορητές συσκευές αλλά και μέσω της mobile εφαρμογής της Google.