Στις 20 Απριλίου είναι προγραμματισμένη μία από τις πιο σημαντικές φετινές κυκλοφορίες για το PlayStation 4, αυτή του God of War, το οποίο έχει πρόσθετο ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό.

Με τη Sony να ανακοινώνει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, στη δημοσιότητα δόθηκαν και άλλες πληροφορίες που αφορούν τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Πρώτη είναι η Collector’s Edition για όσους θέλουν την πιο πλούσια έκδοση του παιχνιδιού, ενώ η Limited Edition απευθύνεται σε εκείνους που αρέσκονται σε επιπλέον συλλεκτικό περιεχόμεν. Τέλος υπάρχει και η Digital Deluxe έκδοση για εκείνους που προτιμούν την ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού αλλά δεν θέλουν να στερηθούν επιπλέον συλλεκτικό ψηφιακό περιεχόμενο.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Συγκρίνουμε τα PS4 Pro και XBOX One X. Τελικά, ποιο είναι το καλύτερο;

Όπως γνωρίζουμε από παλαιότερη ανακοίνωση, ο νέος τίτλος της πολυαγαπημένης σειράς για πρώτη φορά ξεφεύγει από τα όρια της ελληνικής μυθολογίας και έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένος και με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία στους φίλους του PlayStation 4.