Το σκούπισμα του σπιτιού δεν χρειάζεται να είναι… αγγαρεία! Με τις σκούπες stick Dyson μπορείς να κρατήσεις κάθε επιφάνεια καθαρή μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς να κουραστείς. Χάρη στην ασύρματη λειτουργία με μπαταρία ξεχνάς το μπλέξιμο των καλωδίων, ενώ τα καινοτόμα μοτέρ τα οποία εξοπλίζουν τις σκούπες Dyson εξασφαλίζουν πως δεν θα μείνει πίσω κανένα σκουπιδάκι. Οι σκούπες Dyson έχουν εδώ και καιρό αλλάξει τα δεδομένα στις ηλεκτρικές σκούπες και τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας είναι καλύτερα από ποτέ.

Καινοτόμες τεχνολογίες Dyson

Αυτό που κάνει τις σκούπες Dyson ξεχωριστές είναι οι προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνουν. Στο επίκεντρο αυτών είναι το μοτέρ Hyperdymium. Πρόκειται για ένα ισχυρό, αλλά ταυτόχρονα μικρό και ελαφρύ μοτέρ, το οποίο παρέχει υψηλή απορροφητική απόδοση. Αυτό συνδυάζεται με την κυκλωνική τεχνολογία για να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η ροή του αέρα και η απορροφητικότητα, βελτιώνοντας την απόδοση της σκούπας. Όλα τα μοντέλα έρχονται και με μπαταρίες μεγάλης πυκνότητας, για να σκουπίσεις ξένοιαστα όλα το σπίτι χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση η σκούπα.

Dyson-Vacuums-01

Οι σκούπες stick Dyson καινοτομούν ακόμα και στη σχεδίαση των πελμάτων! Στα διάφορα μοντέλα της γκάμας Dyson προσφέρεται πέλμα για χαλιά ή δάπεδα, πέλμα ειδικά σχεδιασμένο για σκληρές επιφάνειες όπως παρκέ και πέλμα που αυξομειώνει αυτόματα την απορροφητικότητα ανάλογα με την επιφάνεια που συναντά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις τίποτα εσύ. Για να εξασφαλιστεί η απόλυτη καθαριότητα του χώρου, οι σκούπες Dyson διαθέτουν φίλτρα HEPA που συλλαμβάνουν το 99,97% των εξαιρετικά μικρών σωματιδίων. Αυτά εγκλωβίζονται στα φίλτρα και δεν κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα.

Η ευελιξία είναι ένας ακόμα τομέας στον οποίο διακρίνονται οι σκούπες stick Dyson. Πέρα από ευκολίες όπως η χρήση με μπαταρία, για την οποία ήδη μιλήσαμε, οι σκούπες stick Dyson μπορούν με μία κίνηση να μετατραπούν σε σκουπάκι χειρός, για να καθαρίσεις και άλλες επιφάνειες, πέρα από πατώματα. Φυσικά, με τις σκούπες stick της Dyson ξεχνάς και τις σακούλες καθώς όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με κάδο για τη συλλογή των σκουπιδιών.

Dyson-Vacuums-02

Dyson V11 Absolute Extra Pro – Κορυφαία πρόταση σε κορυφαία τιμή

Αυτή τη στιγμή, εν μέσω χειμερινών εκπτώσεων, μία από τις πιο «δυνατές» προσφορές σε σκούπες stick Dyson είναι η V11 Absolute Extra Pro, η οποία μπορεί να γίνει δική σου με 25% έκπτωση! Το πακέτο της είναι υπερπλήρες και τα χαρακτηριστικά της πολύ ισχυρά. Το μοτέρ που χρησιμοποιείται είναι το Dyson Hyperdymium -φυσικά- και η ισχύς απορροφητικότητας φτάνει τα 220AW. Ανάλογα με την ισχύ που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τριών επιπέδου καθαρισμού, Auto, Eco και Boost. Στο Boost mode θα έχει τη μέγιστη απορροφητικότητα, στο eco απολαμβάνεις τη μέγιστη διάρκεια μπαταρίας, ενώ με το auto η σκούπα προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία της. Στο Eco mode η αυτονομία μπορεί να φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 120 λεπτών! Αυτό οφείλεται και στη μεγάλη μπαταρία λιθίου 29,2V. Η Dyson V11 Absolute Extra Pro συνοδεύεται και από μία πλούσια σειρά εξαρτημάτων, μεταξύ των οποίων είναι και μία δεύτερη μπαταρία.

Ανακάλυψε την Dyson V11 Absolute Extra Pro και όλη τη γκάμα σκουπών stick της Dyson στα καταστήματα MediaMarkt και στο MediaMarkt.gr και αναβάθμισε την εμπειρία σκουπίσματος στο σπίτι!