Ολοένα και περισσότερα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας κυκλοφορούν σιγά σιγά στην αγορά, με την Ubisoft να γνωστοποιεί το δικό της πρόγραμμα κυκλοφοριών στην έκθεση Gamescom 2016 με τρεις τίτλους.

Αρχικά το παιχνίδι Eagle Fight, θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου αρχικά για το σύστημα Rift της Oculus. Στο παιχνίδι αναλαμβάνεται να χειριστείτε έναν αετό που πετά ανάμεσα σε διάφορες γνωστές τοποθεσίες του Παρισιού ενώ θα υποστηρίζεται και multiplayer. Στις 8 Νοεμβρίου, η Ubisoft θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation VR και στις 20 Δεκεμβρίου για το HTC Vive, καλύπτοντας έτσι και τα τρία μεγάλα συστήματα VR της αγοράς.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Star Trek: Bridge Crew στον οποίο ο παίχτης αναλαμβάνει τη θέση του κυβερνήτη ενός αστροπλοίου. Το παιχνίδι έχει αναπτύξει η Red Storm Entertainment και θα κυκλοφορήσει και για τις τρεις VR πλατφόρμες στις 29 Νοεμβρίου.

Το Werewolves Within θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου, με τους παίχτες να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος ανάμεσα τους είναι λυκάνθρωπος, κατά τη διάρκεια μιας φωτιάς σε ένα μεσαιωνικό χωριοό στην περιοχή του Gallowston.

Τέλος η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι TrackMania Turbo θα αποκτήσει δυνατότητες VR μέσω ενός patch το οποίο θα κυκλοφορήσει για το PlayStation VR στις 8 Νοεμβρίου.

Gaming_23082016_13