Κάθε χρόνο, οι φίλοι του ποδοσφαίρου και των βιντεοπαιχνιδιών, περιμένουν με αγωνία το νέο FIFA, το παιχνίδι που αποτελεί έναν από τους καλύτερους εξομοιωτές ποδοσφαίρου για υπολογιστές και παιχνιδοκονσόλες.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, το FIFA 17 θα κάνει την εμφάνισή του στα κανονικά και ψηφιακά καταστήματα, και ήδη με το νέο trailer που δημοσιοποίησε η EA Sports, η αναμονή γίνεται μεγαλύτερη. Στο FIFA 17 οι φίλοι της σειράς αναμένεται να δουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, αφού για πρώτη φορά ο γνωστός εξομοιωτής ποδοσφαίρου θα στηριχτεί στην μηχανή Frostbite που έχει αναπτύξει η EA.

Ακόμα το φετινό FIFA θα είναι το πρώτο με story mode, με τον χρήστη να αναλαμβάνει τη διαχείριση ενός νέου παίκτη, με στόχο να τον κάνει διάσημο και να πάρει μετεγγραφή σε ομάδα της Premier League. Άλλες προσθήκες στο παιχνίδι είναι το Ultimate Team με το οποίο μπορείτε να προχωρήσετε σε κινήσεις μάνατζερ ενώ η EA έχει ανακοινώσει το Ultimate Team Championship, ένα διαδικτυακό τουρνουά με συνολικά έπαθλα αξίας 1.3 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Gaming_23082016_13

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν