Το επερχόμενο Death Star expansion του παιχνιδιού Star Wars Battlefront, θα φέρει τις πολυαναμενόμενες μάχες στο διάστημα όπως ανακοίνωσε η EA στη φετινή Gamescom.

Αυτές θα είναι διαθέσιμες μέσω ενός νέου Mode με την ονομασία Battle Station κάτι που επιβεβαιώνει τις φήμες που υπήρξαν τον περασμένο Ιούλιο στο συνέδριο Star Wars Celebration. Η μάχη ενάντια στις Δυνάμεις του Σκότους και την Αυτοκρατορία  θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις.

Στην πρώτη, η Επαναστατική Συμμαχία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα TIE Fighters και τα TIE Interceptors με τα γνωστά μαχητικά που διαθέτει, τα X-Wing και A-Wing. Στόχος είναι η καταστροφή όσο το δυνατόν περισσοτέρων μαχητικών  του αντιπάλου, έως ότου η τελική επίθεση στο Star Destroyer πραγματοποιηθεί. Στη δεύτερη φάση, οι παίκτες θα προσγειώνονται στο ίδιο το Death Star με στόχο να αιχμαλωτίσουν ένα σημαντικό droid, με τον Chewbacca να αναλαμβάνει να σας βοηθήσει.

Τέλος στην τελική φάση, καθεμία πλευρά επιστρέφει στο διάστημα για την τελική μάχη και καταστροφή του Death Star, φέρνοντας μνήμες από το τέλος της ταινίας Star Wars Episode IV: A New Hope. Στην προσπάθεια αυτή αναλαμβάνεται το ρόλο το Luke Skywalker που αναλαμβάνει να καταστρέψει τη γιγαντιαία κατασκευή.

Το Star Wars Battlefront Death Star expansion θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Επίσης θα περιλαμβάνεται και μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, αποκλειστικά για το PlayStation VR.

Gaming_23082016_13