Στις 11 Οκτωβρίου, ένας από τους καλύτερους τίτλους της χρονιάς, το Gears of War 4, θα κυκλοφορήσει όχι μόνο για το Xbox One αλλά και για τα Windows 10 PC. Φυσικά στους προσωπικούς υπολογιστές θα μπορεί να εκμεταλλεύεται τις καλύτερες επιδόσεις που αυτοί προσφέρουν έναντι οποιασδήποτε παιχνιδοκονσόλας, συμπεριλαμβανομένου των μεγαλύτερων αναλύσεων.

Στην έκθεση Gamescom 2016, η Microsoft προχώρησε στην επίδειξη ενός 10λεπτου gameplay video από την έκδοση του παιχνιδιού για Windows 10 PC, η οποία διέθετε γραφικά σε 4K ανάλυση. Οι πρώτες αναφορές από το κοινό  αλλά και με ότι βλέπουμε από το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, κάνουν λόγο για μια ανώτερη εμπειρία με λεπτομερή και εντυπωσιακά γραφικά. Ο υπολογιστής στον οποίο «έτρεξε» το demo, στηριζόταν σε κάρτα γραφικών της Nvidia και συγκεκριμένα το μοντέλο GeForce GTX 1080. Επίσης η Microsoft προχώρησε στη δημοσιοποίηση των απαραίτητων τεχνικών χαρακτηριστικών που θα πρέπει να διαθέτει ένα PC προκειμένου να είναι σε θέση να τρέξει το παιχνίδι.

Το Gears of War 4 θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια του προγράμματος Xbox Play Anywhere κάτι που σημαίνει ότι με το κόστος ενός παιχνιδιού, οι κάτοχοι του θα μπορούν να το έχουν και στην πλατφόρμα των Windows 10 και για το Xbox One.

gears_4_pc_specs.0

Gaming_23082016_13