Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει και μαζί του αρκετές κυκλοφορίες παιχνιδιών που αναμένεται να μας απασχολήσουν όλους τους επόμενους μήνες. Ένα από αυτά που ξεχωρίζει είναι χωρίς αμφιβολία το PES 2018 ή αλλιώς Pro Evolution Soccer 2018, το γνωστό και πολύ αγαπημένο παιχνίδι για τους Έλληνες παίκτες, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα για το PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Xbox 360 καθώς και για το PlayStation 3.

Το παιχνίδι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Konami στην πρόσφατη E3, θα ξεχωρίζει για το γρήγορο gameplay αλλά και για τα ανανεωμένα του γραφικά, παρουσιάζοντας σημαντικές αλλαγές από την περσινή έκδοση σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα η έκδοση για υπολογιστές, θα διαθέτει γραφικά που δε θα ξεχωρίζουν από τις εκδόσεις για τις καλύτερες κονσόλες ενώ άλλες αλλαγές αφορούν ένα διαφορετικό σύστημα εκτέλεσης πέναλτι αλλά και νέες ντρίπλες.

Πάντως για τον τομέα των γραφικών σε Windows υπολογιστές, μπορούμε να πάρουμε ήδη μια χορταστική γεύση με βάση το 15λεπτο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα IGN και την οποία μπορούμε να δούμε gameplay από το παιχνίδι και μάλιστα σε 4K ανάλυση αλλά και στα 60 καρέ/δευτερόλεπτο.