ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

ΖΗΣΕ-ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΟΥ-ΚΕΡΔΙΣΕ

game-day-v2Έλα την Κυριακή 24 Απριλίου, στο κατάστημα Media Markt στην Πυλαία και ζήσε το πιο συναρπαστικό gaming event που έχει γίνει ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις 4 αγαπημένα games και αν διεκδικήσεις μοναδικά δώρα. Τουρνουά, άπαιχτα δώρα, παρουσιάσεις και πολλές εκπλήξεις! Games, t-shirts και δωροεπιταγές έως 359€ και πολλά ακόμη δώρα.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Τα παιχνίδια

Black Ops III – 1o Βραβείο Δωροκάρτα 359€

blackops3

Αν το first person σου ταιριάζει καλύτερα, τότε το Black Ops III είναι αποκλειστικά για εσένα. Πάρε τα καλύτερα όπλα, μπες σε μία συναρπαστική μάχη και φτιάξε στρατηγικές για να τους κερδίσεις όλους και να κερδίσεις δωροκάρτα αξίας 359€. Keyboard check, mouse check, μόλις τελειώσει το loading πάτα W και φύγε τρέχοντας!

Δες τους κανονισμούς

TOURNAMENT PLAY

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν, το ίδιο ισχύει και για την είσοδο στους επισκέπτες του event.
Το τουρνουά θα είναι της μορφής Round Robin, 8 Όμιλοι (8 άτομα/όμιλο), με τον νικητή κάθε ομίλου να περνάει στην επόμενη φάση.
Όλα τα παιχνίδια θα παιχτούν σε κονσόλες Playstation 4.
Χωρητικότητα 128 παίκτες,2 Groups, 16 όμιλοι.
Οι παίκτες μπορούν να φέρουν δικά τους controler, για την σωστή λειτουργία των οποίων δεν ευθύνεται η διοργάνωση.
Standard controllers θα παρέχονται στους διαγωνιζόμενους. Σε περίπτωση ελαττωματικού controller, ο παίκτης δικαιούται να ζητήσει νέο.
Αν παίξει παίκτης με ελαττωματικό controller, τα αποτελέσματα θα είναι καθ’ όλα έγκυρα.
Αν κάποιο παιχνίδι ξεκινήσει χωρίς τα σωστά game settings, θα γίνεται επανεκκίνηση χωρίς να μετράει το score τη στιγμή που σταμάτησε.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση τεχνικού προβλήματος πριν από τα 10 δευτερόλεπτα ή το πρώτο kill, το παιχνίδι ξεκινά από την αρχή.

TOURNAMENT SETTINGS

2 Groups.
8 Όμιλοι/group.
8 Άτομα/όμιλο.
Ο κάθε όμιλος αγωνίζεται σε Deathmatch (Free For All), με νικητή τον πρώτο σε σκορ να περνάει στην επόμενη φάση.
Οι 4 καλύτεροι shooters από κάθε Group θα αγωνιστούν στον τελικό.
Ο τελικός είναι Deathmatch (Free For All),με νικητή τον πρώτο σε σκορ.

SPORTSMANSHIP

Άσκοπα Pause κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τιμωρούνται με αποκλεισμό.
Οι συνδιοργανωτές είναι οι μόνοι αρμόδιοι εξηγούν τους κανόνες και θα επιλύουν όλες τις διαφορές, αντικρουόμενες αξιώσεις, ή ασάφειες σχετικά με τους κανόνες του τουρνουά. Οι αποφάσεις τους θα είναι και τελικές και δεν θα επιδέχονται αμφισβήτηση.
Απαγορεύεται να ενοχλούνται οι παίκτες από άλλους παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, οποιαδήποτε ενόχληση θα τιμωρείται με αποκλεισμό.
Συμμετέχοντας στο τουρνουά, οι διαγωνιζόμενοι δεσμεύονται να τηρήσουν τους κανόνες και τις αποφάσεις των διοργανωτών.
Όποιος παραβιάσει τους κανόνες, ή κερδίσει με δόλια ή αθέμιτα μέσα, θα αποκλείεται.
Δεν επιτρέπεται το sideline coaching, καθώς και τα στοιχήματα στους αγώνες.
Το αντιαθλητικό πνεύμα, οποιαδήποτε αναστάτωση, ή ενοχλητική συμπεριφορά, απαγορεύονται και δεν θα γίνονται αποδεκτά.

FORFEIT POLICY

Όσοι παίκτες δεν εμφανιστούν τις ανακοινωθέντες ώρες δεν επικυρώνουν τη συμμετοχή τους και δεν θα αγωνιστούν στο τουρνουά.

 

FIFA 16 – 1o Βραβείο Δωροκάρτα 200€

fifa16

Είσαι καλός στο ποδοσφαιράκι ; Έλα να το αποδείξεις! Πρέπει να τους κερδίσεις όλους και μετά μπορείς να καυχηθείς ότι είσαι όντως ο καλύτερος! Ακόμη πάντως και να μην το κατέχεις ή σου αρέσουν τα gaming events, πέρασε μία βόλτα από το κατάστημα της Πυλαίας να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι.

Δες τους κανονισμούς

TOURNAMENT PLAY

Το τουρνουά θα είναι της μορφής single elimination με την κλήρωση να είναι τυχαία.
Όλα τα παιχνίδια θα παιχτούν σε κονσόλες XboX One.
Χωρητικότητα 128 παίκτες

GAME RULES

Ημίχρονο 3 minute halves
Golden Goal Overtime, then shootout

GAME SETTINGS

Skill: Legendary
Tactical defending ON
Legacy Defending OFF
Τύπος ομάδας: Clubs μόνο
Home team: Ο παίκτης που βρίσκεται πάνω στο Bracket.
Pause 2 λεπτών στη διάρκεια του αγώνα για αλλαγές
Camera Τype (Any) Οι παίκτες καλούνται να αποφασίσουν από κοινού για το είδος της κάμερας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση διαφωνίας, τότε επιλέγεται η Default Camera του παιχνιδιού.
Other Game Settings: Default (ex. weather , stadium, etc.)
Οι αλλαγές στρατηγικής και παικτών περιορίζονται σε τρεις (Χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι αλλαγές πριν το παιχνίδι, ή κατά το ημίχρονο. Ο χρόνος που έχουν οι παίχτες για τις στρατηγικές είναι 2 λεπτά ανά pause).

SPORTSMANSHIP

Mercy Rule: Εάν κάποιος παίκτης πάρει προβάδισμα 6 ή παραπάνω τερμάτων σε παιχνίδια εκτός ημιτελικού και τελικού τότε ο παίκτης που προηγείται είναι νικητής.
Οι παίχτες πρέπει να σέβονται τις ετυμηγορίες των διοργανωτών αλλά και τους αντιπάλους τους.
Οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά θα τιμωρείται με αποκλεισμό.
To αχρείαστο pause τιμωρείται με προειδοποιήσεις, στις 3 προειδοποιήσεις ο παίκτης αποβάλλεται από το τουρνουά.
Το παιχνίδι πρέπει να γίνει pause σε στιγμή που δεν επηρεάζει τη ροή του παιχνιδιού (fair play), όπως π.χ. λίγο πριν η μπάλα κυλίσει πλάγιο άουτ.
Η άσκοπη κυκλοφορία της μπάλας στην άμυνα για παραπάνω από 10 εικονικά λεπτά χωρίς πίεση από τον αντίπαλο απαγορεύεται και τότε ο παίκτης τιμωρείται με προειδοποίηση (Στις 3 προειδοποιήσεις υπάρχει αποκλεισμός).
Αν κάποιος παίκτης δεχθεί την κόκκινη κάρτα και έπειτα για κάποιον λόγο το παιχνίδι πρέπει να γίνει Restart, τότε αφού μπουν σε νέο παιχνίδι, οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν τον παίκτη που είχε κόκκινη να ξαναπάρει, ενώ στη συνέχεια συνεχίζουν να παίζουν για όσο χρόνο είχε μείνει στον αγώνα (Σε οποιαδήποτε περίπτωση επανεκκίνησης του αγώνα, παίζονται μόνο τα εναπομείναντα λεπτά και όχι ολόκληρη η διάρκεια του παιχνιδιού).

FORFEIT POLICY

Όσοι παίκτες δεν εμφανιστούν τις ανακοινωθέντες ώρες δεν επικυρώνουν τη συμμετοχή τους και δεν θα αγωνιστούν στο τουρνουά.

 

Project Cars – 1o Βραβείο Δωροκάρτα 100€

project-cars

Τα action δεν σε συγκινούν. Τα αυτοκίνητα όμως τα χαζεύεις με τις ώρες. Πόσο μάλλον να τα οδηγείς. Αν είσαι καλός οδηγός και μπαίνεις οριακά σε κάθε στροφή, το Project Cars σε περιμένει στην Πυλαία. Κάνε τον καλύτερο χρόνο μέσα στη πίστα και να θυμάσαι… όσο περισσότερο γκάζι αφήνεις τόσο πιο αργός θα είσαι. Εκτός αν σου αρέσει το drifting και θέλεις να μας εντυπωσιάσεις με τις οδηγικές σου ικανότητες και τα ανάποδα… τιμόνια. Υπάρχει θέση και για εσένα στο Game Day!

 

Overwatch Preview Promo

overwatch

Η Blizzard έχει ήδη ανακοινώσει πως το πολυαναμενόμενο action first person παιχνίδι της θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου 2016. Αν θέλεις να το παίξεις πρώτος, στην Πυλαία σε περιμένουν ειδικά διαρμοφωμένα PC για είσαι από τους πρώτους … ήρωες που θα μπουν στον κόσμο του Overwatch. Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον, δες και το trailer!

Προπαράγγειλέ το

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!