ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

ΠΑΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ

Ελάτε στο pre-launch event του Overwatch στα Media Markt Ρέντη στις 07/05, 12.00-18.00 για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού της Blizzard με πολλά δώρα και δραστηριότητες για όλους. Διάφορα happenings σε κονσόλες PS4, Xbox One και PC, θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε το παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες, να δείτε ποια σας ταιριάζει και να κερδίσετε δώρα ενώ όσοι έρθουν ντυμένοι με Blizzard θεματολογία θα λάβουν μοναδικά αναμνηστικά.

Κατά την διάρκεια της μέρας θα πραγματοποιηθούν διάφορα quiz που θα βραβεύσουν τους πιο “καμμένους”, και όσοι είστε νέοι στο franchise θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το shooter μέσω παρουσιάσεων από το IGN Greece αλλά κι παίκτες που έχουν ήδη εξοικειωθεί με τον τίτλο από την closed beta. “Κλείστε” το πρόγραμμα σας, κι ελάτε να λιώσουμε στο παιχνίδι σε ένα ακόμα Game Day από τα Media Markt.

Το πρόγραμμα

Όλη μέρα: Make Up Artist, Ανοιχτές κονσόλες με το παιχνίδιΤουρνουά 1v1 (PS4 & Xbox One)
Registrations: 12:00 – 12:30
Έναρξη: 13:00
Αριθμός Συμμετοχών: 64

Trace Tracer Activity
Ώρες: 14:00 & 16:00

Kill IGN (1v1 PC)
Ώρες: 13.00 & 15.00

Παρουσίαση by IGN Greece
Ώρα: 16.30

Quiz
Ώρες: 13.00 & 17.00

Πως θα έρθεις

Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην κλήρωση για ένα PlayStation 4 500GB και 15 Δωροκάρτες των 20€!

Δήλωσε Συμμετοχή

Ή στείλε μας email στο info@mediamarkt.gr το Ονοματεπώνυμό σου και την ηλικία σου.

Διάβασε εδώ τους όρους συμμετοχής
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η εταιρεία «Media Saturn Ελλάς A.E.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λ. Κηφισίας 49), διοργανώνει μαζί με την επιχείρηση Cowboy TV Ανδρέας Δερδεμέζης Οργάνωση Συνεδρίων & Εμπορικών Εκθέσεων που εδρεύει στην Κηφισιά (Καρπάθου 54), Διαγωνισμό υπό τον τίτλο Game Day, που θα λάβει χώρα στις 7 Μαΐου 2016 στο Κατάστημα Media Markt στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής. Έκαστος παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να διαγωνιστεί σε συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι δηλώνοντας συμμετοχή είτε διαδικτυακά είτε στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, είτε στο Κατάστημα του Αγ.Ι.Ρέντη.

1) Δικαίωμα και τρόπος συμμετοχής – Εξαιρέσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής είτε διαδικτυακά είτε στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, είτε στο Κατάστημα του Αγίου Ιωάννη Ρέντη έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που είναι άνω των 16 ετών για το παιχνίδι Over Watch, καθώς και άνω των 14 ετών για τα κουίζ και, κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα. Στον διαγωνισμό δεν συμμετέχουν εργαζόμενοι στον Όμιλο της «Media Saturn» και στην επιχείρηση Cowboy TV, καθώς επίσης οι σύζυγοί τους και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως και α΄ βαθμού. Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Από και δια της δήλωσης συμμετοχής γίνεται από κάθε παίκτη ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.

2) Ρητή συγκατάθεση & αποδοχή

Ο νικητής αναγνωρίζει, δηλώνει και αποδέχεται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι: Αποδέχεται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να αποδέχεται να συμμετάσχει ούτε να παραλάβει δώρο. Παρέχει τη ρητή και ξεκάθαρη συναίνεση στη Media Markt για τους σκοπούς της προβολής του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, να χρησιμοποιήσει το όνομα και να προβάλει το πρόσωπο του Νικητή, μέσω προβολής, δημοσίευσης και αναπαραγωγής στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, συμπεριλαμβανομένου του ιστοτόπου της www.mediamarkt.gr, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του καναλιού της στο YouTube, καθ’ όλη τη διάρκειά του ή και μεταγενέστερα. Η Media Markt επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την υλοποίηση αυτού του διαγωνισμού.

3) Αποκλεισμός – Αλλαγές στον Διαγωνισμό

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι δεν πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις του διαγωνισμού, καθώς και όσοι παραβαίνουν τους όρους. Επίσης, όσοι παίκτες δεν εμφανιστούν κατά τις ώρες που θα ανακοινωθούν και συνεπώς δεν θα επικυρώνουν τη συμμετοχή τους και δεν θα αγωνίζονται στο τουρνουά. Επίσης, τεκμαίρεται, ότι οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό έχουν τη γονική συναίνεση για τη συμμετοχή τους σε αυτόν με ταυτόχρονη αποδοχή των παρόντων όρων. Η Media Markt διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον διαγωνισμό, ή αργότερα σε οποιοδήποτε στάδιο, πρόσωπα που είναι πιθανό να έχουν χρησιμοποιήσει παράνομα, αθέμιτα ή απατηλά μέσα και στοιχεία αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή να παραβούν κάποιον από τους όρους, ή να προκαλούν ζημία ή/και βλάβη στη Media Markt με οποιονδήποτε τρόπο. Η Media Markt διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, κατά την κρίση της να τροποποιήσει, ανακαλέσει, μερικά ή ολικά τους όρους και τον παρόντα διαγωνισμό, να παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια αυτού ή να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, ή να ματαιώσει αυτόν. Η οποιαδήποτε αλλαγή θα ισχύει από τη δημοσίευσή της. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι μηχανές, που έχει στη διάθεση της η Media Markt αποτελούν τα επίσημα όργανα χρονομέτρησης, βάσει των οποίων ορίζεται ο χρόνος για το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

4) Ευθύνη

Η Media Markt δεν φέρει ευθύνη για γεγονότα που εκφεύγουν του άμεσου πεδίου ελέγχου της, καθώς και για γεγονότα ανωτέρας βίας. Επίσης δεν ευθύνεται σε περίπτωση ακύρωσης ή αποκλεισμού διαγωνιζόμενου σε οποιοδήποτε στάδιο και για οποιονδήποτε λόγο ή σε περίπτωση ματαίωσης ή αναβολής του διαγωνισμού ή αλλαγής μερικώς ή ολικώς των δώρων ή των όρων του διαγωνισμού.

5) Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία

Οι συμμετέχοντες, υπενθυμίζεται και υπογραμμίζεται, ότι δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα και δικαιώματα της Media Markt.

6) Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων

Τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα, θα τα συλλέγει, θα τα αποθηκεύει σε αρχείο και θα τα επεξεργάζεται η Media Markt και οι συνεργάτες της. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από την Media Markt είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων, στα πλαίσια και μόνο, όπως ορίζεται στους παρόντες όρους και για τους σκοπούς του συγκεκριμένου διαγωνισμού και του νόμου. Η Media Markt δικαιούται να διαβιβάζει τα απαιτούμενα δεδομένα στις συνεργαζόμενες ή σε συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης, ή για στατιστικούς λόγους. Ισχύουν τα δικαιώματα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα, διόρθωσης, αντίρρησης, βάσει των άρθρων 11-13 του Ν. 2472/97, κατόπιν γραπτού αιτήματος που θα απευθύνεται στη Media Markt (info@mediamarkt.gr).

7) Διάφορα

Τυχόν ακυρότητα όρου δεν θίγει την εγκυρότητα των λοιπών.

Trends που μπορεί να σε ενδιαφέρουν