Στο χώρο των wearables η Samsung κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς χάρη στις πλήρεις προτάσεις της. Smartwatches όπως το Galaxy Watch3 και το Galaxy Watch Active2 προσφέρουν μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων σε συνδυασμό με όμορφο design. Χαρακτηριστικά άθλησης, λειτουργίες υγείας, απρόσκοπτη σύνδεση με Samsung smartphones και σχεδιασμός που θυμίζει κλασικά αναλογικά ρολόγια συνθέτουν μία ολοκληρωμένη πρόταση από κάθε άποψη. Πρόσφατα, τα δύο έξυπνα ρολόγια της Samsung έγιναν ακόμα πιο χρήσιμα, καθώς προστέθηκαν σε αυτά νέα χαρακτηριστικά υγείας. Τα Galaxy Watch3 και Galaxy Watch Active2 μπορούν τώρα να μετρήσουν την αρτηριακή πίεση και να κάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Οι λειτουργίες αυτές προετοιμάζονταν εδώ και καιρό από τη Samsung και είχαν υποβληθεί για πιστοποίηση στις αρμόδιες αρχές της Ε.Ε. Αφού εγκρίθηκε η χρήση τους, ξεκίνησε η διάθεσή τους μέσα από software update για τα δύο ρολόγια. Τα δύο νέα health features είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα, με την σχετική αναβάθμιση να έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο.

Samsung Galaxy Watch3 ECG BP 01

Galaxy Watch3 και Galaxy Watch Active2 – Πως θα χρησιμοποιήσεις τα νεα features

Για να χρησιμοποιήσεις το ECG ή να μετρήσεις την πίεσή σου θα πρέπει να ανοίξεις το Samsung Health Monitor app στο ρολόι. Το ίδιο app υπάρχει και στο smartphone σου. Μέσω αυτού μπορείς να δεις το ιστορικό των μετρήσεων που έχεις πραγματοποιήσει από το smartwatch. Η αναλυτική εικόνα που σου παρέχει το app σε βοηθά να κρατάς ένα ολοκληρωμένο αρχείο με τα αποτελέσματά σου.

Δεν βλέπεις τα νέα health features στο Samsung Health Monitor app; Τότε μάλλον χρειάζεται να κάνεις update το λογισμικό του ρολογιού σου. Έλεγξε αν έχεις εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο update στο ρολόι σου ανοίγοντας την εφαρμογή Galaxy Wearable στο κινητό σου. Στην ενότητα Home κάνε «κλικ» στην επιλογή Watch software update και έπειτα Download and install. Για να μην χρειαστεί να κάνεις χειροκίνητα τα update στο μέλλον, μπορείς από το ίδιο σημείο να ενεργοποιήσεις τα αυτόματα update μέσω Wi-Fi.

Samsung Galaxy Watch3 Watch Active2 ECG BP 02

Αν θες κι εσύ να έχεις τη δυνατότητα να μετράς την πίεση ή να κάνεις ηλεκτροκαρδιογράφημα με το smartwatch σου, αλλά δεν έχεις αποκτήσει ακόμα συμβατό ρολόι, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνεις! Τα Samsung Galaxy Watch3 και Galaxy Active2 μπορούν να γίνουν δικά σου με έκπτωση! Οι χαμηλότερες τιμές προσφέρονται σε όλες τις εκδόσεις!