Πριν από ένα χρόνο (και κάτι μέρες) η Samsung ανακοίνωσε τα flagship smartphones της σειράς Galaxy S21. Άρα, η επόμενη γενιά της κορυφαίας σειράς Android κινητών δεν μπορεί να απέχει πολύ ακόμα. Πράγματι! Η Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει τις νεότερες ναυαρχίδες της καθώς ανακοίνωσε την ημερομηνία διεξαγωγής του Galaxy Unpacked 2022. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες.

Το Galaxy Unpacked 2022 θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου. Το event θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσα από το κανάλι της Samsung στο YouTube, οπότε θα μπορείς να το παρακολουθήσεις ζωντανά. Για να μην χάσεις ούτε δευτερόλεπτο θα πρέπει να συντονιστείς στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) καθώς τότε ξεκινά το live streaming του event. Τι θα δούμε, όμως, στο Unpacked που έρχεται;

Η Samsung δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση – αυτή θα δοθεί απευθείας στις 9 Φεβρουαρίου. Η κορεάτικη εταιρία, όμως, έχει αφήσει να εννοηθούν κάποια πράγματα. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην πρόσκληση για το event, στις 9 Φεβρουαρίου θα δούμε smartphone που αλλάζουν τους κανόνες και που εισάγουν αξιοσημείωτες καινοτομίες στη σειρά S.

Προφανώς και η Samsung προσπαθεί να δημιουργήσει έναν αέρα μυστηρίου γύρω από το event και μάλλον τα κατάφερε. Στις 9 Φεβρουαρίου θα συντονιστούμε κι εμείς στο Galaxy Unpacked 2022 για να παρακολουθήσουμε την πολυαναμενόμενη παρουσίαση των νεότερων Galaxy S smartphones. Μετά το event θα ακολουθήσει αναλυτική κάλυψη της εκδήλωσης, οπότε αν θες να μάθεις τα πάντα για τα νεότερα Galaxy S μείνε συντονισμένος στο MediaTrends.