Τη Βαρκελώνη και την έκθεση Mobile World Congress είχε επιλέξει πέρσι η Samsung για τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, όμως για τους διαδόχους των δύο αυτών συσκευών, η κορεατική εταιρεία έχει άλλα σχέδια. Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, το Samsung Galaxy S8 δεν θα αποκαλυφθεί στην φετινή έκθεση.

Αυτό διευκρινίζει ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της Samsung D.J Koh σε συνέντευξη του στη Wall Street Journal, ξεκαθαρίζοντας ότι το Galaxy S8 δε θα κάνει την εμφάνισή του στα τέλη Φεβρουαρίου όταν και θα διεξαχθεί η MWC 2017. Αν και το υψηλόβαθμο στέλεχος της Samsung δεν προχώρησε στους λόγους για την απόφαση αυτή, όλα δείχνουν ότι αυτοί έχουν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία με το Galaxy Note 7 και συγκεκριμένα με τη μπαταρία. Έτσι έχοντας ανακοινώσει μια νέα σειρά ελέγχων για κάθε νέα συσκευή που θα κυκλοφορεί, η Samsung θέλει να διασφαλίσει την απροβλημάτιστη λειτουργία του Galaxy S8 το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα δημοφιλέστερα smartphones φέτος.

Με βάση τη φημολογία, η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα ανακοινωθεί στις 29 Μαρτίου σε εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε διάφορες πόλεις, ενώ η κυκλοφορία του στην αγορά υπολογίζεται στα μέσα Απριλίου.