Η πλειοψηφία των smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά διαθέτει οθόνη με οθόνη μεγαλύτερη των 5 ιντσών, κάτι που αναμενόμενα μεγαλώνει τις διαστάσεις της συσκευής. Για όσους βρίσκουν μεγάλα τα τωρινά smartphone, η Samsung έχει μια εναλλακτική πρόταση, το Samsung Galaxy Feel που για την ώρα όμως κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνία.

Με διαστάσεις 138 x 67 x 8,3 χιλιοστά και  βάρος 149 γραμμάρια, το Samsung Galaxy Feel διαθέτει Super AMOLED οθόνη 4,7 ιντσών με HD ανάλυση, ενώ είναι παράλληλα και αδιάβροχο σε βάθος 1.5 μέτρου και για 30 λεπτά.

Διάβασε επίσης: Το Xiaomi Mi Max 2 έχει μπαταρία για αυτονομία 2 ημερών

Εσωτερικά υπάρχει οκταπύρηνος επεξεργαστής με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Φυσικά μπορεί να συνδεθεί με δίκτυα 4G ενώ η αυτονομία της συσκευής υπολογίζεται περίπου στη μία ημέρα με βάση τη μπαταρία των 3.000mAh και “κανονική” χρήση. Τέλος η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος διαθέτει ανάλυση 16MP, με την εμπρόσθια για selfies να έχει ανάλυση 5MP.

Η Samsung δεν έχει δεσμευτεί για κυκλοφορία της συσκευής εκτός Ιαπωνίας, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει το δεύτερο εξάμηνο του έτους.