Όπως αναμενόταν, και η Samsung έχει τη δική της πρόταση στα smartphones όπου αντί για εγκοπή, βλέπουμε μια μικρή οπή πάνω στην οθόνη στην οποία κρύβεται η selfie κάμερα. Έτσι μετά το View 20 της Honor, βλέπουμε το Samsung Galaxy A8s το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Κίνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές του 2019.

Το Samsung Galaxy A8s έρχεται με οθόνη 6.4 ιντσών, και αναλογία διαστάσεων 19.5:9. Αντίθετα με ότι πίστευαν πολύ, η Samsung δε στηρίζεται στην τεχνολογία Super AMOLED αλλά στην απλή IPS ενώ η ανάλυση είναι Full HD+. Η οπή βρίσκεται στο άνω αριστερό μέρος της οθόνης, πίσω από την οποία υπάρχει η selfie κάμερα των 24MP.

Στο εσωτερικό του, το Galaxy A8s κρύβει το οκταπύρηνο Snapdragon 710 SoC της Qualcomm με 6 ή 8GB μνήμη, ανάλογα με το μοντέλο. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64GB και είναι επεκτάσιμος μέσω μιας microSD κάρτας.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του Galaxy A8s είναι η κύρια κάμερα του στο πίσω μέρος η οποία αποτελείται από 3 αισθητήρες, με τον κύριο ν α έχει ανάλυση 24MP και διάφραγμα f/1.7. Ακολουθεί ο τηλεφακός στα 10MP με διάφραγμα f/2.4 ενώ υπάρχει και ένας τρίτος των 5MP, υπεύθυνος για την εστίαση βάθους κάθε φορά που ο χρήστης κάνει λήψεις bokeh.

Θα έχουμε μια πρώτη επαφή με το Galaxy A8s στις αρχές Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στην έκθεση CES 2019.