Η Samsung κλείνει δυναμικά το 2019 με την κυκλοφορία δύο νέων smartphone που ανήκουν στη σειρά Galaxy A (2020).

Το ένα από αυτά είναι το Galaxy A51  που φέρνει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και διαφορετικό σχεδιασμό που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει αρκετά την επόμενη χρονιά, ακόμα και σε πιο ακριβά smartphones της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

Έτσι το Galaxy A51 έρχεται με εντυπωσιακή οθόνη 6,5″ αναλογίας 20:9, και φυσικά στηρίζεται στην τεχνολογία Super AMOLED.  Έχει ανάλυση FullHD+ ενώ στο εμπρόσθιο μέρος σε μια μικρή οπή, βρίσκεται η selfie κάμερα των 32MP. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε κάτι διαφορετικό σε ότι αφορά το σχεδιασμό, με ένα εντυπωσιακό μοτίβο αλλά και ένα τετραπλό σύστημα φακών, τοποθετημένο σε διάταξη του γράμματος L της αγγλικής αλφαβήτου. Αυτό αποτελείται από την κύρια κάμερα των 48MP, έναν ευρυγώνιο φακό 12MP, έναν αισθητήρα βάθους 5MP, και ένα φακό υπεύθυνο για μακροφωτογράφηση στα 5MP.

Δεν λείπει η λειτουργία Super Steady για απόλυτως ομαλή λήψη βίντεο, μια λειτουργία που την είδαμε για πρώτη φορά στο Galaxy S10. H αυτονομία των 4.000mAh αναμένεται να ξεπερνάει την μία ημέρα ενώ το Galaxy A51 στηρίζεται στο Exynos 9611 SoC της ίδιας της Samsung, ΜΕ 8GB μνήμη και 128 επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Τρέχει Android 10 με τη δεύτερη έκδοση του One UI και αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο πρώτο δίμηνο του νέου έτους.