Η οικογένεια των Galaxy A μοντέλων συνεχίζει να μεγαλώνει, με τη Samsung να ανακοινώνει ότι το Galaxy A20s είναι έτοιμο για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Όπως και στα περισσότερα μοντέλα της σειράς, η οθόνη και στο A20s ξεχωρίζει για τα μικρά περιθώρια και το μεγάλο της μέγεθος, στις 6.5 ίντσες αυτή τη φορά. Στο πάνω μέρος υπάρχει η εμπρόσθια κάμερα των 8MP πίσω από μια μικρή οπή, με τον σχεδιασμό να έχει την ονομασία Infinity-V.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τον Qualcomm Snapdragon 450 με οκταπύρηνο επεξεργαστή και 3 ή 4GB μνήμη ανάλογα με την έκδοση. Ο αποθηκευτικός χώρος αντίστοιχα κυμαίνεται στα 32 ή 64GB ενώ μπορεί να επεκταθεί με μια microSD κάρτα.

Διάβασε επίσης: Το Xiaomi Redmi 8A εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του αλλά και την ελκυστική του τιμή.

Με τιμή που αναμένεται να κυμανθεί κάτω από τα €180, το Galaxy A20s εντυπωσιάζει για την τριπλή κάμερα που διαθέτει στο πίσω μέρος και σε κάθετη διάταξη. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 13MP με f/1.8 ενώ η υπερευρυγώνια κάμερα των 8MP είναι έτοιμη για να καταγράψει πανοραμικές φωτογραφίες. Τέλος, ο τρίτος αισθητήρας των 5MP χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό βάθους παρασκηνίου για εντυπωσιακές λήψεις bokeh.

Πάντως η εγγραφή βίντεο περιορίζεται στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο και στην Full HD ανάλυση, κάτι που δεν νομίζουμε ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα στους υποψήφιους αγοραστές. Η αυτονομία πάντως αναμένεται εντυπωσιακή εξαιτίας της μπαταρίας των 4.000mAh, με παράλληλη υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 15W.

To Galaxy A20s τρέχει Android 9 Pie σε συνδυασμό με το πολύ καλό γραφικό περιβάλλον της Samsung, ενώ το περιμένουμε στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους.