Αν ήθελες να παίξεις το Call Of Duty Black Ops III και δεν σε ενδιέφερε το Campaign mode παρά μόνο το multiplayer, είναι η τυχερή σου μέρα. Η Activision κυκλοφόρησε μία οικονομικότερη έκδοση Black Ops III Starter Pack μόνο για online multiplayer.

Με τη συγκεκριμένη έκδοση θα έχεις πρόσβαση στα Public ranked multiplayer παιχνίδια και θα μπορείς να παίξεις ενάντια σε αυτούς που έχουν την πλήρη έκδοση κανονικά. Περιλαμβάνει επίσης διάφορα modes όπως το Weapon Paint Shop, Gunsmith, Arena, Freerun, Theater και το Black Market.

Αν θέλεις να το αποκτήσεις θα πρέπει να κινηθείς σχετικά γρήγορα. Το limited offer της Activision θα είναι διαθέσιμο έως και 29 Φεβρουαρίου. Αγοράζοντας την multiplayer έκδοση μπορείς αργότερα να αναβαθμιστείς στην πλήρη έκδοση και το ποσό που πλήρωσες αρχικά θα αφαιρεθεί από αυτό της Digital ή Deluxe έκδοσης.

Σαν πρώτη εικόνα μπορεί να φαίνεται σαν κάτι ανούσιο, αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας ότι το Campaign διαρκεί περίπου 7 με 10 ώρες, με την Activision να κυκλοφορεί περίπου μία νέα έκδοση Call Of Duty τη χρονιά, τον περισσότερο χρόνο οι gamers τον περνάνε μέσα στα multiplayer matches. Οπότε, για αυτούς που θέλουν αποκλειστικά την online gaming εμπειρία, το Starter Pack είναι αυτό που έψαχναν.