Την υπηρεσία Google Street View την έχουμε χρησιμοποιήσει οι περισσότεροι ακόμα και σε ταξίδια εντός Ελλάδας αφού μας επιτρέπει να δούμε μέσω σφαιρικών φωτογραφιών, μια τοποθεσία που θέλουμε να επισκεφθούμε.

Πλέον οι φωτογραφίες αυτές περιλαμβάνουν και όλους τους σταθμούς μετρό, τραμ και ηλεκτρικού, με τη ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε) να ανακοινώνει σήμερα την προσθήκη περίπου 300 τεχνικά άρτιων φωτογραφιών 360 μοιρών.

Με αυτές όχι μόνο οι Έλληνες αλλά κυρίως οι τουρίστες μπορούν να έχουν μια αρκετά καλή εικόνα για το πως είναι κάθε σταθμός στην Αττική, είτε αυτός είναι το μετρό, είτε ο ηλεκτρικός είτε τέλος το Τραμ.

Διάβασε επίσης: Η Huawei ανακοίνωσε τα smartphones τα οποία θα αναβαθμιστούν με το νέο Android και το EMUI 9.1.

Όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ η εξέλιξη αυτή αναμένεται να εξυπηρετήσει χιλιάδες κόσμο από ολόκληρο τον κόσμο ο οποίος θέλει να έχει την αίσθησης ασφάλειας ότι έχει φτάσει στον σωστό προορισμό και πως αυτή είναι η σωστή αποτύπωση του εκάστοτε χώρου σφαιρικά.

Άλλωστε και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία είναι άκρως ενθαρρυντικά για την κίνηση αυτή της ΣΤΑΣΗ αφού μόνο μέσα στον Ιούνιο, οι θεάσεις του σταθμού «Σύνταγμα» ξεπέρασαν τις 400.000 θεάσεις, ενώ οι επίσημα αναρτημένες από την ΣΤΑΣΥ φωτογραφίες είχαν πάνω από 100.000 θεάσεις. Αντιστοίχως περίπου 40.000 θεάσεις είχαν οι 360 μοιρών φωτογραφίες της ΣΤΑΣΥ του σταθμού της Ακρόπολης και περίπου 32.000 της Ομόνοιας.

Ενδεικτικά links στο Google Maps:

ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

https://goo.gl/maps/FHAnB1yJ6hTeo4qy7

https://goo.gl/maps/rQdXm9xir59YLCmc7

ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

https://goo.gl/maps/3ziiqP94jBhCPKXGA

https://goo.gl/maps/whvdEPtd1vjaSFdC8

ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ

https://goo.gl/maps/xCRsVS3qoQQpUTWz8

ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

https://goo.gl/maps/yHZihZzcU3jSbjmbA

ΠΑΡΚΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ (ΤΡΑΜ)

https://goo.gl/maps/JTR59C2HZAYGFMqd7