Στις 23 Αυγούστου η Samsung θα παρουσιάσει επίσημα στον κόσμο το Galaxy Note 8, όμως σήμερα ο γνωστός @evleaks του Twitter, μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στη συσκευή με βάση φωτογραφία που προορίζεται για τον τύπο.

Στη φωτογραφία μπορούμε να δούμε το Galaxy Note 8 από όλες τις πλευρές και φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι η οθόνη του, η οποία έχει αναλογία διαστάσεων 18,5:9 όπως άλλωστε και στο Galaxy S8, ενώ αυτή ξεχωρίζει ακόμα για τα ελάχιστα περιθώρια που διαθέτει. Συγκεκριμένα η Samsung επιλέγει να αφαιρέσει τα περιθώρια από την αριστερή και δεξιά πλευρά της συσκευής, ενώ πάνω και κάτω από την οθόνη υπάρχουν ελάχιστα bezels. O συνδυασμός όλων αυτών έχει ως αποτέλεσμα μια εντυπωσιακή σε εμφάνιση συσκευή, ίσως πιο εντυπωσιακή και από το Galaxy S8.

Άλλα στοιχεία που φανερώνει η φωτογραφία είναι το αποκλειστικό πλήκτρο της Bixby, φυσικά το S Pen, το ψηφιακό stylus της Samsung που συνοδεύει κάθε Galaxy Note συσκευή αλλά και η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, κάτι που επιβεβαιώνει παλαιότερες πληροφορίες. Φυσικά μένουν αρκετά περισσοτερα να μάθουμε γύρω από τη συσκευή, κάτι που θα γνωρίζουμε το απόγευμα της 23ης Αυγούστου μετά την παρουσίαση της Samsung, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.