Ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν δύο “φαινόμενα” των τελευταίων μηνών, ενώνουν τις δυνάμεις τους; Τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό όταν μιλάμε για το δημοφιλές battle royal shooter game, το Fortnite, και την ταινία Avengers: Infinity War η οποία έχει σαρώσει τις εισπράξεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η συνεργασία Fortnite και Thanos μέσω ενός καινούριου mode με την ονομασία Infinity Gauntlet Limited Time Mashup.

Διάβασε επίσης: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν για το Atari VCS

Ο στόχος για τους 100 παίχτες που αναμετρούνται ταυτόχρονα στον ίδιο χάρτη, παραμένει ίδιος, να σκοτώσουν όλους τους υπόλοιπους. Όμως προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ένας τυχερός θα έχει μια τεράστια βοήθεια, το Infinity Gauntlet το οποίο θα του δώσει παρόμοιες δυνάμεις με αυτές του Thanos.

Η συνεργασία μεγατόνων έγινε εφικτή εξαιτίας των αδερφών Russo που αποτελούν και τους σκηνοθέτες της ταινίας, οι οποίοι παράλληλα αποτελούν μεγάλοι θαυμαστές του παιχνιδιού, προχωρόντας σε συζητήσεις με την Epic, το δημιουργό του Fortnite προκειμένου η συνεργασία να γίνει τελικά πραγματικότητα. Σύμφωνα με την Epic, η συνεργασία έχει ημερομηνία λήξης αν και δεν έχει δοθεί κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.