Έτοιμοι για Fortnite στο Android; Οι φίλοι του Android δε θα χρειαστεί να περιμένουν τελικά πολύ για να παίξουν το δημοφιλές Fortnite στη συσκευή τους, αφού σύμφωνα με την Epic, θα κάνει την εμφάνισή του στη δημοφιλέστερη Mobile πλατφόρμα αυτό το καλοκαίρι.

Έχει ήδη προηγηθεί από το Μάρτιο η κυκλοφορία του Fortnite στο iOS, κάτι που συνέχισε την ήδη τεράστια επιτυχία που συναντά το γνωστό battle royale παιχνίδι από την παρουσία του στους υπολογιστές και τις κονσόλες.

Διάβασε επίσης: Το Xiaomi Mi8 λέγεται πως θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη

Η Epic κατάφερε να μεταφέρει το χειρισμό από το joystic στην οθόνη αφής, με επιτυχία σύμφωνα με τους περισσότερους, κάτι που αναμένεται να κάνει και στην έκδοση για το Android.

Άλλες προσθήκες που θα πρέπει να περιμένουμε στις mobile εκδόσεις του Fortnite περιλαμβάνεται η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω φωνής μεταξύ των παικτών ακόμα και αν παίζουν το παιχνίδι από διαφορετική πλατφόρμα.

Τέλος, η Epic θα παρουσιάσει σύντομα λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ενώ το μέγεθος του παιχνιδιού μαζί με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις, θα έχουν σημαντικά μικρότερο μέγεθος προκειμένου να μη καταλαμβάνουν σημαντικό αποθηκευτικό χώρο από τη mobile συσκευή.