Διάβασες, κόπιασες, ενδεχομένως ξενύχτισες αλλά τα κατάφερες: πέρασες σε κάποια από τις στολές που στόχευες και ετοιμάζεσαι για τα ωραία και ευχάριστα της φοιτητικής ζωής.

Ας εστιάσουμε, όμως, στο πιο σημαντικό: το ολόδικό σου φοιτητικό σπίτι. Πώς θα το εξοπλίσεις; Ετοιμάσαμε για σένα τρία «πακέτα» συσκευών, που μπορούν να λύσουν τη… σπαζοκεφαλιά. Πάμε να τα δούμε!

Αρχή με το ψυγείο OK OFK 21147 A1 και το κουζινάκι-φουρνάκι Izzy Mega K-48. Το μονόπορτο ψυγείο του πακέτου διαθέτει μικρό μέγεθος και όγκο, οπότε μπορεί να χωρέσει ακόμα και στις πιο μικρές κουζίνες. Παρά τις περιορισμένες του διαστάσεις, έρχεται με χωρητικότητα 82 λίτρων για τη συντήρηση και 11 λίτρων για την κατάψυξη, που σημαίνει ότι χωρά όλα τα απαραίτητα για ένα άτομο. Το κουζινάκι του πακέτου είναι και αυτό χαμηλού «προφίλ», με 2 εστίες στην κορυφή και χωρητικότητα φούρνου 48 λίτρα.

Σκυτάλη παίρνει μια τριάδα συσκευών για ακόμα πιο πλήρες σπίτι: Ξεκινάμε πάλι από μονόπορτο ψυγείο, το Morris S7181SP Silver. Συνεχίζουμε και εδώ με κουζινάκι-φουρνάκι, το Rohnson R-2148B, το οποίο εξοπλίζεται με 3 εστίες, ενώ ο φούρνος των 48 λίτρων διαθέτει και λειτουργία grill. Το σετ συμπληρώνεται από μια συσκευή όχι για την κουζίνα αλλά για το μπάνιο. Για να μη χρειάζεται να πλένεις τα ρούχα στο χέρι, βάλε και το πλυντήριο United UWM 6010 στη λίστα με τα απαραίτητα!

Αν το φοιτητικό σου σπίτι έχει αρκετό χώρο για μεγαλύτερες οικιακές συσκευές, μπορείς να κάνεις level up στις επιλογές σου. Το ψυγείο United UND 1436 R και η ηλεκτρική κουζίνα United UFC-60264 προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς έρχονται σε μεγαλύτερη χωρητικότητα. Το ψυγείο έχει ξεχωριστή συντήρηση και κατάψυξη ενώ η κουζίνα διαθέτει 4 «μάτια» και φούρνο 65 λίτρων με 5 προγράμματα ψησίματος. Για το πλυντήριο προτείνουμε το Whirlpool TDLR 55110, σε περίπτωση που εδώ σε περιορίζει το μέγεθος!

Διάλεξε ένα από τα παραπάνω ή συνδύασε τις κατάλληλες συσκευές μεταξύ τους για να φτιάξεις το δικό σου φοιτητικό… πακέτο! Αφού αποφασίσεις ποιες μεγάλες λευκές συσκευές χρειάζεσαι, μη ξεχάσεις και τις απαραίτητες μικροσυσκευές. Στα καταστήματα MediaMarkt και στο mediamarkt.gr θα βρεις ακόμα περισσότερες επιλογές, για να εξοπλίσεις το φοιτητικό σου σπίτι όπως θες!