Διάβασες, κόπιασες, ενδεχομένως ξενύχτισες αλλά τα κατάφερες: πέρασες σε κάποια από τις στολές που στόχευες και ετοιμάζεσαι για τα ωραία και ευχάριστα της φοιτητικής ζωής.

Ας εστιάσουμε, όμως, στο πιο σημαντικό: το ολόδικό σου φοιτητικό σπίτι. Πώς θα το εξοπλίσεις; Ξεκινάμε με τη «χρυσή τριάδα», τα βασικά… συστατικά κάθε νέου σπιτιού.

Πρώτη-πρώτη η κουζίνα!

Όσο δελεαστικό κι αν είναι το delivery, στα φοιτητικά σου χρόνια κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μαγειρέψεις. Η πιο βολική λύση, που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και καλύπτει τις ανάγκες εντός ατόμου, είναι τα ηλεκτρικά κουζινάκια. Το Rohnson R-2148B και το Izzy Mega K-48 έχουν φούρνο 48 λίτρων, συνοδεύονται από ταψί, διαθέτουν δύο εστίες, είναι πολύ πρακτικά στη χρήση και εύκολα στη μεταφορά! Στην περίπτωση που ένα μικρό κουζινάκι δεν είναι αρκετό, τότε η ηλεκτρική κουζίνα United UFC 60263 είναι μια ισχυρή και οινομική επιλογή.

Πού πας χωρίς ψυγείο;

Ίσως ο πιο πολύτιμος βοηθός για την κουζίνα! Όπως και στα κουζινάκια, η πρώτη σου επιλογή είναι ένα μικρό μονόπορτο ψυγείο, με βολικό μέγεθος, όταν ο χώρος είναι περιορισμένος, και εύκολο στη μεταφορά. Η λύση της Morris για αυτή την κατηγορία προσφέρει μεγάλη συντήρηση, είναι ενεργειακά αποδοτική και έρχεται σε ασημένιο χρώμα. Για ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα σε παρόμοιες διαστάσεις χρειάζεσαι το Hisense RL120D4AW1. Και εδώ υπάρχει πάντα η επιλογή ενός μεγάλου ψυγείου, με ξεχωριστή συντήρηση και κατάψυξη, αν το χρειάζεσαι. Το United UND1436R ανεβάζει σημαντικά τη χωρητικότητα και είναι αρκετά αθόρυβο!

Βάζουμε πλυντήριο!

Το τρίτο must-have για κάθε φοιτητικό σπίτι είναι το πλυντήριο. Τα πλύσιμο (και αργότερα το σιδέρωμα) μπορεί να μην είναι η πιο ευχάριστη διαδικασία αλλά είναι σίγουρα αναγκαία! Για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη, λοιπόν, το United UWM 6010 και το Inventor GLX06102 είναι δύο οικονομικές λύσεις με χωρητικότητα 6 κιλών. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία (και χωρητικότητα) σε οικονομική τιμή, το πλυντήριο-στεγνωτήριο CANDY GVSW 486 T/5-S, το οποίο θα βρεις αποκλειστικά στη MediaMarkt, προσφέρει πλύση 8 κιλών και στεγνωτήριο με χωρητικότητα 6 κιλά.

Και τώρα που βρήκες όλα τα βασικά, συνέχισε την αναζήτησή σου στο MediaMarkt.gr, για να βρεις ποιες ακόμα συσκευές δεν πρέπει να λείπουν από το φοιτητικό σου σπίτι!