Νέα πόλη, νέες παρέες αλλά πάνω από όλα… νέο σπίτι! Ας κάνουμε focus στα ωραία και θετικά της φοιτητικής ζωής. Αφού φροντίσεις για τα «μεγάλα», όπως έπιπλα και λευκές συσκευές, σειρά παίρνουν οι πάντοτε χρήσιμες μικροσυσκευές.

Για να βρεις πιο γρήγορα ό,τι χρειάζεσαι, φτιάξαμε τρία «πακέτα» που περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα! Ξεκινάμε;

Αρχή με μια τριάδα συσκευών από την Izzy, η οποία φροντίζει για το πρωινό – και όχι μόνο. Η Izzy 223098 Smart Inox ψήνει στα γρήγορα χορταστικά τοστ. Μαζί με την καφετιέρα Izzy 6616S Milano έτοιμος και ο πρώτος καφές της ημέρας! Το τρίτο κομμάτι του σετ είναι ο βραστήρας Izzy Speedy F08 Inox, ο οποίος θα γίνει ο πιο χρήσιμος βοηθός για τα ζεστά ροφήματα του χειμώνα αλλά και τις πιο γρήγορες μακαρονάδες για την ώρα της πείνας!

Και αφού ανοίξαμε τον φάκελο «φαγητό» πάμε να δούμε ένα ακόμα σετ με τρία πολύ χρήσιμα σκεύη. Κάθε σπίτι -φοιτητικό και μη- πρέπει να έχει ένα ποιοτικό τηγάνι σαν το Izzy Cucina Rossa Gourmet 28cm στα ντουλάπια του. Μαζί με τον βραστήρα Harmony WKH1139 και την τοστιέρα Ariete Toast Grill Compact 1982 Black φτιάχνουν μια τριάδα ταιριαστή χρωματικά αλλά και απολύτως πρακτική για κάθε φοιτητική κουζίνα!

Η Bosch έχει κι αυτή πολλές και πρακτικές επιλογές για το φοιτητικό σπίτι. Ο βραστήρας Bosch TWK6A014 είναι πολύ ισχυρός, διαθέτει τριπλή ασφάλεια και έχει ενσωματωμένο φίλτρο για τα άλατα. Ξεχωρίζει επίσης για την πολύ μοντέρνα σχεδίασή του. Συνδύασέ τον με μια καφετιέρα αντίστοιχου design, όπως την Bosch TKA3A034, που όχι μόνο συμπληρώνει ιδανικά την σύγχρονη όψη της κουζίνας αλλά φτιάχνει και τέλειο καφέ με πλούσιο άρωμα!

Πριν το πρώτο εξάμηνο ξεκινήσει, τα καταστήματα MediaMarkt και το mediamarkt.gr σε περιμένουν για να ανακαλύψεις ακόμα περισσότερες συσκευές για το φοιτητικό σπίτι!