Η Samsung είναι η εταιρεία που όπως όλα δείχνουν θα παρουσιάσει το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της αγοράς, Samsung Galaxy X, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δε θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Με κωδική ονομασία Galaxy X,  το νέο εντυπωσιακό όπως όλα δείχνουν smartphone της Samsung, προοριζόταν για κυκλοφορία το τρίτο τρίμηνο του έτους, κάτι που δεν έγινε τελικά πραγματικότητα για χάρη του Samsung Galaxy Note8. Πάντως η κορεατική εταιρεία όλα δείχνουν ότι εργάζεται πυρετωδώς στο νέο φιλόδοξο project της, αφού συγκεντρώνει σιγά σιγά τις πιστοποιήσεις που είναι αναγκαίες για την τελική κυκλοφορία. Οι τελευταίες αφορούν την πιστοποίηση Wi-Fi για σύνδεση με ασύρματα δίκτυα καθώς και αυτή του Bluetooth για σύνδεση με συσκευές που υποστηρίζουν το σχετικό πρότυπο.

Με βάση τις πληροφορίες το Galaxy X θα μπορεί να «διπλώνει», κάνοντας τη μεταφορά του παιχνιδάκι, ενώ σε πλήρη άνοιγμα, η οθόνη θα είναι πραγματικά μεγάλη, ξεπερνώντας ίσως και την αναλογία διαστάσεων 18,5:9 που φέρει το Galaxy S8 και Galaxy S8+.

Διάβασε περισσότερες ειδήσεις στο MediaTrends.