Η απίστευτα επιτυχημένη σειρά εξομοίωσης αγροκτημάτων, χωραφιών και τρακτέρ περνά στον επόμενο γύρο. Στις 18 Νοεμβρίου η ελβετική Giants Software αναμένεται να διαθέσει στην αγορά το Farming Simulator 14 για υπολογιστές, καθώς και για smartphone και tablet με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android.

Για τους κατόχους υπολογιστών κυκλοφόρησε πριν από έναν περίπου μήνα το πακέτο Farming Simulator Titanium Edition το οποίο δεν περιείχε κάποια νέα έκδοση του παιχνιδιού, αλλά επέκτεινε το Farming Simulator 2013 με ένα αμερικανικό αγρόκτημα και πολλά νέα οχήματα και εξοπλισμό, αλλά οι κάτοχοι φορητών συσκευών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πραγματική συνέχεια του αγροτικού μπεστ σέλερ.

Το Farming Simulator 14 διαδέχεται την πρώτη έκδοση για iOS και Android που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια και προσφέρει στους εικονικούς αγρότες των φορητών συσκευών βελτιωμένη οπτική και έναν τεράστιο αριθμό αυθεντικών μηχανημάτων από κατασκευαστές όπως οι Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Kuhn και Krone. Εικονικοί βοηθοί φυτεύουν καλαμπόκι, κράμβες ή σιτάρι για τον παίκτη, οπότε μπορεί να ενισχύει το εισόδημά του χωρίς πολύ κόπο και να επενδύει σε νέο εξοπλισμό. Το Farming Simulator 14 θα διατεθεί στις 18 Νοεμβρίου στο Apple App Store και στο Google Play. Στην Ελλάδα βέβαια δεν γνωρίζουμε τι επιτυχία μπορεί να έχει το παιχνίδι, αφού κυρίως βόρειες χώρες στην Ευρώπη αρέσκονται σε τέτοιες κατηγορίες, αλλά εσείς βέβαια θα είστε ο καλύτερος κριτής σε αυτό.

Στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι.