Για τη ψυχική σας ηρεμία, το Facebook παρουσιάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για όλα τα μέλη του, τα οποία αντιμετωπίζουν ένα σύνηθες πρόβλημα, αυτό των εκνευριστικών μηνυμάτων ενός φίλου ή φίλης. Το Facebook Snooze πλήκτρο όπως ονομάζεται η λειτουργία, παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να μην ενημερώνεται για μηνύματα συγκεκριμένου φίλου του, για διάστημα 30 ημερών και χωρίς αυτός να το γνωρίζει.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Νέα εργαλεία του Facebook για δημιουργούς βίντεο

Η λειτουργία έρχεται ως ένα ακόμα εργαλείο για κάθε μέλος του Facebook  να επιλέγει αυτός τι θέλει αλλά κυρίως τι δε θέλει να εμφανίζεται στο χρονολόγιό του, ειδικά μηνύματα από κάποιον εκνευριστικό φίλο.

Snooze

Posted by Facebook on Mittwoch, 13. Dezember 2017

Το ίδιο ισχύει και για σελίδες εταιρειών στο Facebook, ενώ λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία, ο χρήστης θα ενημερωθεί σχετικά και αν επιθυμεί θα μπορεί να ανανεώσει το χρονικό διάστημα που δε θα βλέπει οτιδήποτε ανεβάσει ο συγκεκριμένος του φίλος ή η σελίδα, για ακόμη 30 ημέρες.