Ο πόλεμος Apple με Samsung καλά κρατεί, και σίγουρα τα διαφημιστικά μηνύματα είναι ένας καλός τρόπος να παρουσιάσουν οι δύο εταιρείες τα σημεία που διαφοροποιούνται. Το τελευταίο έξυπνο διαφημιστικό της Samsung κάνει ακριβώς αυτό, και μάλιστα πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, με κεντρικό ήρωα έναν κάτοχο iPhone από το πρώτο μοντέλο το 2007.

Έχοντας αγοράσει το νέο iPhone, υπερηφανεύεται στους φίλους του ενώ προχωρά και στην αγορά του iPhone 4 το 2010. Εκεί αντιμετωπίζει και το πρώτο πρόβλημα κατά τη λήψη φωτογραφιών όταν η συσκευή τον ενημερώνει ότι ο αποθηκευτικός χώρος δεν επαρκεί.

Στη συνέχεια του διαφημιστικού, ο πρωταγωνιστής γίνεται κάτοχος ενός iPhone 5s ενώ γνωρίζει στη συνέχει και μια κοπέλα η οποία διαθέτει ένα Galaxy Note, κάνοντας πολύ πιο εύκολη τη σημείωση του τηλεφωνικού αριθμού. Με το iPhone 6s, σε επόμενη σκηνή ο πρωταγωνιστής πέφτει κατά λάθος σε λίμνη μαζί με την κοπέλα η οποία όμως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα εξαιτίας της αδιαβραχοποίησης του Galaxy S7 που διαθέτει, ενώ το smartphone του πρωταγωνιστή, καθίσταται άχρηστο.

Άλλα πλεονεκτήματα των Galaxy συσκευών που βλέπουμε στο διαφημιστικό είναι η φωτεινή οθόνη αλλά και η θύρα ακουστικών, ενώ η τελευταία σκηνή εμφανίζει τον πρωταγωνιστή να προσπερνά μια ουρά ανθρώπων που περιμένουν να αγοράσουν το επόμενο iPhone έχοντας πλέον ο ίδιος αποκτήσει ένα Galaxy Note8, και το κεντρικό σύνθημα «Αναβαθμιστείτε στο Galaxy» να εμφανίζεται.