Όχι ένα αλλά 36 βραβεία κέρδισε η Samsung στα πλαίσια του CES 2018 Innovation Awards που αφορά τη μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο και η οποία διεξάγεται τις πρώτες ημέρες κάθε έτους, στο Λας Βέγκας. Από τα βραβεία που ξεχώρισαν είναι αυτό για το νέο chipset της Κορεατικής εταιρείας, του Exynos 9810, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο επερχόμενο Samsung Galaxy S9.

Οι πληροφορίες γύρω από το νέο chipset είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες αν και γνωρίζουμε ότι η κατασκευή του θα βασίζεται στην τρίτη γενιά των πυρήνων της Samsung.

Εκτός από την αναμενόμενη βελτίωση στις επιδόσεις του επεξεργαστή, το Exynos 9810 έρχεται και με ανανεωμένη GPU, την Mali-G72 ενώ η κατασκευή του chipset πιθανότατα θα εξακολουθήσει να στηρίζεται στην αρχιτεκτονική των 10nm. Επιπλέον θα χρησιμοποιεί το τελευταίο 1.2Gbps modem (Cat. 18 6CA).

Η Samsung έδειξε ακόμα και ένα νέον αισθητήρα 24MP, τον ISOCELL Slim 2X7 με βελτιωμένες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Περισσότερα γύρω από τον Exynos 9810 αναμένεται να μάθουμε το διάστημα 9-13 Ιανουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης CES 2018.