Η Samsung δε φημίζεται για το σχεδιασμό των αξεσουάρ που κυκλοφορεί για smartphone, με την Κορεατική εταιρεία να επιθυμεί να αλλάξει αυτή την άποψη με τις νέες τις κυκλοφορίες.

Έτσι η Samsung είναι έτοιμη να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα έξι νέων ασύρματων περιφερειακών για smartphones, μετά από την αρχική τους κυκλοφορία στην Κορέα.  Το πρώτο είναι ένα ασύρματο ηχείο σε μορφή μπουκαλιού και με κόστος $80 που υποστηρίζει την μετάδοση ήχου σε όλο το χώρο και στις 360 μοίρες ενώ μπορεί να φορτιστεί ασύρματα. Μια φθηνότερη πρόταση είναι το Speaker Scooper με κυκλικό σχήμα και τιμή $50, που περιλαμβάνει ένα μικρόφωνο αλλά και ειδικό πιάσιμο έτσι ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε εύκολα σε μια τσάντα σας αλλά και σε ένα ρούχο.

Δε θα μπορούσε να λείπει ένας ασύρματος φορτιστής με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, και δυνατότητα φόρτισης έως και 2 συσκευών ταυτόχρονα ενώ το κόστος των $60 θεωρείται λογικό. Για έκτακτες ανάγκες υπάρχει το Battery Pack Kettle με δύο προτάσεις, μια μπαταρία 10.200mAh και με κόστος $35 αλλά και μια δεύτερη με χωρητικότητα 5,100mAh και κόστος $26. Η φορητή μπαταρία μπορεί να κοστίζει μόλις $10 αλλά μπορεί να φορτίζεται απλά με ένα usb καλώδιο ενώ τέλος η Samsung παρουσίασε και τα τελευταία in-ear ακουστικά με κόστος $30.