Γιορτές ήρθαν και για μία ακόμα φορά το έριξες λιγάκι έξω;

Η επάνοδος στη ρουτίνα έρχεται λοιπόν και ήδη σκέφτεσαι πως θα απαλλαγείς από τα κιλά των εορτών.

Ηρεμία. Θέλει χρόνο, αλλά όχι απαραίτητα κόπο. Κυρίως χρειάζεσαι σύστημα.

Πάμε να δούμε μία σειρά από προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να ελέγξεις την πορεία της δίαιτάς σου, θα σε αναζωογονήσουν και θα σε κατευθύνουν.

Ατμομάγειρας

Μία δίαιτα που περιλαμβάνει ρύζι, λαχανικά και ψάρι μαγειρεμένα στον ατμό διατηρώντας παράλληλα στο μέγιστο όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Με έναν τελευταίας τεχνολογίας ατμομάγειρα λοιπόν, επιτυγχάνεις μαγείρεμα στον ατμό για υγιεινή διατροφή και λιγότερες θερμίδες.

[sc:product article=”1122162″ ][sc:product article=”1118234″ ][sc:product article=”1089168″ ]

Διαγνωστική ζυγαριά σώματος

Για να μη χάνεις ποτέ το… μέτρημα! Προσφέρει ανάλυση σωματικού λίπους, ανάλυση νερού σώματος και ανάλυση μυϊκής μάζας!

Συμβατή με Android και iOS!

[sc:product article=”1143557″ ]

 

Μετρητής Καρδιακών Παλμών

Η άσκηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δίαιτας. Ένας μετρητής μέγιστων καρδιακών παλμών και του μέσου όρου, που υπολογίζει ακόμα την κατανάλωση θερμίδων και την καύση του λίπους είναι must!

Συμβατό με συσκευές: iPhone 5s/5c/5/4s και Bluetooth R Smart Ready συσκευές με Android TM 4!

[sc:product article=”1143560″ ]

 

Ζώνη εκγύμνασης κοιλιακών μυών

Και επειδή η παραδοσιακή άσκηση, μπορεί να θεωρείται πολυτέλεια με τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής στο max, έχετε σκεφτεί ποτέ μία ζώνη εκγύμνασης κοιλιακών μυών;

Η πρωτοποριακή συσκευή εκγύμνασης κοιλιακών μυών και αδυνατίσματος BOB της Medisana λειτουργεί με τη μέθοδο της ηλεκτρικής διέγερσης μυών (EMS).

Διαθέτει 10 διαφορετικά προεγκατεστημένα αυτόματα προγράμματα και ένταση που ρυθμίζεται σε 25 διαφορετικά επίπεδα!

Απενεργοποιείται αυτόματα μετά το τέλος κάθε προγράμματος.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια από επαγγελματίες αθλητές, φιλόδοξους ερασιτέχνες αθλητές, καθώς και στη διαδικασία αποκατάστασης για να είναι το σώμα αποδοτικότερο, να μειώνεται ο κίνδυνος τραυματισμού και να διατηρείται η κινητικότητα. Η εξισορρόπηση των μυϊκών ανισορροπιών και η σύσφιξη του δέρματος οδηγούν επιπλέον σε καύση του λίπους και σε μια ελκυστικότερη εξωτερική εμφάνιση! Μέσω απαλών ηλεκτρικών παλμών και χωρίς την επιβάρυνση των τενόντων και των κλειδώσεων διεγείρονται οι κοιλιακοί μύες στο σώμα, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος.

Εύκολα και αποτελεσματικά!

[sc:product article=”1137176″ ]

Συσκευή καθαρισμού προσώπου

Υπάρχει ένα κομβικό σημείο σε κάθε δίαιτα. Αυτό που μετά το χάσιμο των πρώτων κιλών, η ζυγαριά δείχνει κολλημένη.

Εκεί είναι η στιγμή που δεν πρέπει να χάσεις το θάρρος σου. Πως όμως θα αισθανθείς ανανεωμένος;

Μία καλή ιδέα είναι η συσκευή καθαρισμού προσώπου. Νέο σύστημα καθαρισμού επιδερμίδας που προσδίδει λάμψη και αναζωογονεί το δέρμα.
Ένα μοναδικό σύστημα που συνδυάζει την ηχητική δόνηση με πολλά αξεσουάρ, για βαθύ καθαρισμό και ενεργοποίηση της επιδερμίδας. Ενα βασικό βήμα για την ομορφιά του δέρματος. Παρέχει επαγγελματικά αποτελέσματα στο σπίτι. Με 5 ειδικά σχεδιασμένες κεφαλές που κινούνται με σταθερές δονήσεις υψηλής συχνότητας για καθαρισμό, απολέπιση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η συσκευή είναι ενσωματωμένη στη ζώνη που σημαίνει χωρίς ενοχλητικά καλώδια!

Τέλειο!

[sc:product article=”1120316″ ]

Αισθητήρας δραστηριότητας – βηματομετρητής ρολόι

Για το τέλος κάτι μικρό. Είπαμε θέλει σύστημα και να το βάλεις σκοπό. Τι θα σε βοηθήσει να παρατηρείς συνέχεια την πορεία σου;

Ένας μικρός και ελαφρύς ηλεκτρονικός βηματομετρητής, που μπορείς να τον φορέσεις σαν ρολόι, να τον στηρίξεις στη ζώνη σου ή απλά να τον φυλάξεις στην τσέπη σου και με μνήμη έως και 14 ημέρες δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες.

[sc:product article=”1143561″ ]