Η νοτιοκορεατική LG δεν ξεχωρίζει μόνο για τις πολύ όμορφες τηλεοράσεις που κατασκευάζει αλλά και για πολλές άλλες προιοντικές κατηγορίες. Μια λιγότερο γνωστή είναι αυτή των φορητών ηχείων, τα οποία μάλιστα αποτελούν μία από τις κορυφαίες τάσεις της τεχνολογίας, καθώς προσφέρουν δυνατή μουσική και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, παρέχοντας πολλές δυνατότητες και ευκολίες στους λάτρεις του καλού ήχου.

Τα νέα φορητά ηχεία XBOOM Go της LG ξεχωρίζουν για το εντυπωσιακά διευρυμένο πεδίο ήχου και αποδίδουν ισορροπημένο ήχο και δυνατά μπάσα, χωρίς παραμορφώσεις, δίνοντας άλλη ενέργεια στα πάρτυ. Υποστηρίζουν την τεχνολογία apt-X HD την αναπαραγωγή ήχου υψηλότερης πιστότητας ακόμα και από το smartphone του χρήστη ενώ δέχονται φωνητικές εντολές Google Assistant.

Παράλληλα όποιοι θέλουν να προσθέσουν και χρώμα στα πάρτυ τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή LG Bluetooth audio προκειμένου να εξατομικεύσουν τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τη διάθεσή τους μέσα από 4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού.

Τα LG XBOOM Go ηχεία αναμένονται σύντομα στην ελληνική αγορά.