Το νέο της smartphone κυκλοφόρησε από σήμερα στην Ευρωπαική αγορά η Motorola, το οποίο δεν είναι άλλο από το Motorola One Vision.

Αποτελώντας μοντέλο της σειράς smartphone που στηρίζονται στο Android One, το One Vision έχει αρκετούς λόγους να νοιώθει περήφανο όπως η εμφάνισή του στην οποία ξεχωρίζει η οθόνη των 6.3 ιντσών.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 21:9 προκειμένου η αναπαραγωγή ταινιών να γίνεται στο κινηματογραφικό φορμάτ. Ακόμα η οθόνη περιμετρικά έχει ελάχιστα περιθώρια ενώ στο άνω αριστερό μέρος της υπάρχει μια μικρή οπή, πίσω από την οποία βρίσκουμε την κάμερα των 25MP.

Διάβασε επίσης: Το Apple iPod Touch ανανεώνεται έπειτα από 4 χρόνια.

Στο πίσω μέρος ο χρήστης θα συναντήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και το διπλό σύστημα φακών με αισθητήρες στα 48MP και στα 5MP. Ο δεύτερος αισθητήρας χρησιμοποιείται για λήψεις bokeh ενώ με τον κύριο αισθητήρα ο χρήστης μπορεί να κάνει πολύ καλές βραδινές λήψεις επιπλέον.

Με 4GB μνήμη RAM, 8πύρηνο επεξεργαστή, 128GB αποθηκευτικό χώρο, το Motorola One Vision αναμένεται στην ελληνική αγορά σε 2 εβδομάδες με τιμή €299.