Αυτή την περίοδο, μαζί την επιστροφή στο σχολείο, επιστρέφει και το… γνώριμο βουνό από άπλυτα ρούχα που αφήνουν πίσω τους τα παιδιά καθημερινά. Μετά από πολλές ώρες στο σχολείο, παιχνίδι στα διαλείμματα και όλες τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, ο κάδος με τα ρούχα που θέλουν πλύσιμο γεμίζει σε χρόνο μηδέν. Γι’ αυτό χρειάζεσαι ένα πλυντήριο που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλές απαιτήσεις! Πάμε να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο!

Αρχικά αναζητάς ένα πλυντήριο με μεγάλη χωρητικότητα. Μια οικογένεια με παιδιά χρειάζεται μια συσκευή τουλάχιστον 9 κιλών ενώ έχει μεγάλη σημασία και η δυνατότητα καθαρισμού, απολύμανσης και αντιαλλεργικής πλύσης. Το δέρμα των παιδιών είναι ευαίσθητο, οπότε το πλυντήριο που θα επιλέξεις θα πρέπει όχι μόνο να αφαιρεί απλώς τους λεκέδες που φαίνονται αλλά να καθαρίζει τα υφάσματα σε βάθος. Ας δούμε ποια πλυντήρια σου παρέχουν την υγιεινή πλύση, που απαιτεί κάθε σύγχρονη οικογένεια!

Η πρώτη σου επιλογή είναι το πλυντήριο Siemens WM14T761BY. Η τεχνολογία sensoFresh, που το συνοδεύει, αφαιρεί οσμές και βακτήρια από τα υφάσματα ενώ η ίδια λειτουργία φροντίζει να διατηρεί καθαρό τον κάδο των 9 κιλών. Την ίδια χωρητικότητα προσφέρει και το Bosch WAT28661BY, με τη βασική διαφορά πως έρχεται με αντιαλλεργικό πρόγραμμα πλύσης. Αν πάλι δίνεις έμφαση στην ταχύτητα και θες να ξεμπερδεύεις με πολλά πλυντήρια μαζί, τότε το Samsung WW90M644OPW/LV είναι αυτό που χρειάζεσαι. Προσφέρει τέλεια πλύση στον μισό χρόνο ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείς να προσθέσεις ρούχα, αν χρειαστεί.

Η τελευταία επιλογή απευθύνεται σε ακόμα μεγαλύτερες οικογένειες. Το LG F4 WV910 P2S διαθέτει κάδο 10,5 κιλών και μπορεί να χωρέσει ακόμα περισσότερα ρούχα! Η τεχνολογία Steam+ θα καθαρίσει το 99,9% των αλλεργιογόνων από τα υφάσματα, χάρη στη δύναμη του ατμού.

Και τα τέσσερα πλυντήρια είναι ενεργειακής κλάσης Α+++, οπότε θα καθαρίσουν στο μέγιστο βαθμό τα ρούχα σας, καταναλώνοντας τη λιγότερη δυνατή ενέργεια. Με ένα από αυτά, το πλύσιμο γίνεται πολύ πιο εύκολη υπόθεση και όλη η οικογένεια έχει κάθε μέρα καθαρά και υγιεινά ρούχα στη διάθεσή της!