Αθόρυβα η Sony ανακοίνωσε σήμερα το Sony Xperia XA2 Plus, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρέπει να αποτελεί μία παραλλαγή του XA2 Ultra το οποίο η εταιρεία είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο.

Με αναλογία διαστάσεων 18:9, το Xperia XA2 Plus ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών αν και οι διαστάσεις του είναι μικρότερες από το Ultra μοντέλο. Σε ότι αφορά την κατασκευή, αυτή μπορεί να κριθεί ως πιο «πολυτελής» αφού στο πίσω μέρος συναντάμε αλουμίνιο και όχι πλαστικό. Όπως και στο XA2 Ultra έτσι και σ’αυτό το μοντέλο, η Sony το έχει εξοπλίσει με αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος ενώ η μονή κάμερα που βρίσκουμε στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 23MP.

Διάβασε επίσης: Το Surface Go είναι το πιο φθηνό 2 σε 1 σύστημα της Microsoft

Στο εμπρόσθιο μέρος, η selfie κάμερα είναι μονή και έχει ανάλυση 8MP. Σε ότι αφορά το εσωτερικό, συναντάμε το Snapdragon 630 με 4 ή 6GB μνήμη ανάλογα με το μοντέλο ενώ δύο επιλογές υπάρχουν και για τον αποθηκευτικό χώρο στα 32 ή 64GB αντίστοιχα. To Χπερια ΧΑ2 Plus τρέχει Android 8.0 Oreo και η αυτονομία του στηρίζεται στη μπαταρία των 3580mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Κυκλοφορεί αυτό τον Αύγουστο σε 4 χρώματα, μαύρο, Ασημί, Χρυσαφί και πράσινο.