Το νέο της έξυπνο ρολόι Samsung Galaxy Watch 2 ανακοίνωσε σήμερα η Νότιο-Κορεάτικη εταιρεία, δύο 24ωρα πριν τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Note10.

Το Galaxy Active Watch 2 αποτελεί τη νέα προσπάθεια της νοτιοκορεατικής εταιρείας για ένα smartwatch το οποίο συνδυάζει εμφάνιση με έξυπνες λειτουργίες. Θα κυλκοφορήσει σε δύο διαστάσεις με διάμετρο 44χιλ. και 40χιλ. αλλά και δύο στυλ.

Διάβασε επίσης: Το Galaxy Note10 παρουσιάστηκε και είναι το τέλειο εργαλείο για τους power users.

Από ελαφρύ αλουμίνιο με πρακτικό Φθοροελαστομερές (FKM) λουράκι και από premium ανοξείδωτο ατσάλι με δερμάτινο λουράκι. Από τις σημαντικότερες αλλαγές σε σχέση με παλαιότερες προσπάθειες της εταιρείας είναι ότι η κυρτή οθόνη Super AMOLED, περιστρέφεται δεξιόστροφα και αριστερόστροφα, εναλλάσσοντας τις διαθέσιμες προβολές, καθιστώντας την επιλογή της επιθυμητής εφαρμογής πιο εύκολη από ποτέ.

«Η αγορά smartwatch αναπτύσσεται ραγδαία και εμείς στη Samsung είμαστε ενθουσιασμένοι που διευρύνουμε συνεχώς την παρουσία μας με νέους τρόπους και όραμα. Με το Galaxy Watch Active 2 δημιουργήσαμε μια συσκευή που επιτρέπει στους καταναλωτές να ελέγχουν άνετα τα επίπεδα ευεξίας τους, από όλες τις συσκευές που έχουν στη διάθεσή τους και να συνδέονται στο οικοσύστημα Galaxy της Samsung, για μια ευκολότερη και καλύτερη ζωή».

δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics.