Η Razer μπορεί να θεωρηθεί η εταιρεία που ξεκίνησε την όλη μόδα με τα gaming smartphones, κυκλοφορώντας το Razer Phone που δημιούργησε αίσθηση. Έφτασε όμως το πλήρωμα του χρόνου και έτσι η Razer έχει έτοιμο ήδη το διάδοχο του σχετικού μοντέλου που φέρει την ονομασία Razer Phone 2.

Με οθόνη 5.7 ιντσών η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία IGZO (LCD IPS), και με ανάλυση QHD, η Razer έχει επιλέξει την αναλογία διαστάσεων 16:9 ως την πιο κατάλληλη για gaming. Όπως συνέβαινε και με το πρώτο μοντέλο, έτσι και τώρα υπάρχει υποστήριξη 120Ηz που κάνει σημανδική διαφορά κατά το gaming.

Διάβασε επίσης: Το Honor 8X είναι το smartphone που πρέπει να δεις αν σε ενδιαφέρει η μεσαία κατηγορία

Αναμενόμενα στο εσωτερικό βρίσκουμε το Snapdragon 845 chipset, το κορυφαίο της Qualcomm με 8GB μνήμη και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος στα πλάγια της συσκευής και μπαταρία 4000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, συνθέτουν ένα πλήες smartphone ειδικά όταν αυτό υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Στο πίσω μέρος υπάρζει διπλή κάμερα 12MP με οπτικό σταθεροποιητή ενώ η εμπρόσθια έχει ανάλυση 8MP.

Το Razer Phone 2 αναμένεται στην αγορά τον επόμενο μήνα, στην ώρα του δηλαδή για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.