Η OnePlus είναι από τους κατασκευαστές που κυκλοφορούν δύο ναυαρχίδες το χρόνο, με το τελευταίο της smartphone να ανακοινώνεται σήμερα και να είναι το OnePlus 7T.

Όπως φανερώνει και η ονομασία του, το νέο μοντέλο αποτελεί μια μικρή αναβάθμιση του OnePlus 7 Pro, ενώ πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια. Με την πρώτη ματιά ξεχωρίζει η Fluid AMOLED οθόνη των 6,55 ιντσών με την ασυνήθιστη αναλογία 20:9 και την ανάλυση Full HD+.

Όπως και στον προκάτοχό του, έτσι και στο OnePlus 7T, η εταιρεία προσθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz που κάνει το scrolling σε ιστοσελίδες αλλά και την πλοήγηση στα μενού, μια πολύ πιο ομαλή εμπειρία. Για να διατηρηθούν τα περιθώρια της οθόνης σε πολύ μικρά επίπεδα, η OnePlus χρησιμοποιεί αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Διάβασε επίσης: Τα Windows 10 βρίσκονται σε περισσότερες από 900 εκατομμύρια συσκευές.

Επιπλέον η οθόνη υποστηρίζει HDR10+ διαθέτοντας μέγιστη φωτεινότητα 1000nits. Δεν λείπει μια μικρή οπή στο πάνω μέρος, πίσω από την οποία βρίσκεται η εμπρόσθια κάμερα των 16MP. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε το ανανεωμένο σύστημα φακών με τρεις κάμερες.

Η πρώτη στηρίζεται σε πρόταση της Sony έχοντας ανάλυση 48MP και υποστηρίζοντας οπτικό σταθεροποιητή ενώ το διάφραγμα είναι μικρότερο στα f/1.6. Ο τηλεφακός διαθέτει οπτικό zoom 2x ενώ δεν λείπει η υπερευρυγώνια κάμερα των 12MP με γωνία θέασης 117 μοιρών αλλά και δυνατότητα μακρολήψεων από απόσταση 2.5 εκατοστών.

Σαν απόλυτη ναυαρχίδα, το OnePlus 7T δεν θα μπορούσε να μην στηρίζεται στην τελευταία πρόταση της Qualcomm, το Snapdragon 855+, με 8GB μνήμη και 128 ή 256GB αποθηκευτικού χώρου ανάλογα με τη έκδοση. Η αυτονομία της συσκευής αναμένεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 3800mAh η οποία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με τον φορτιστή των 30W, 23% ταχύτερο δηλαδή από την προηγούμενη έκδοση.

Το OnePlus 7T θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη ενώ στις ΗΠΑ θα κάνει την εμφάνισή του στα καταστήματα των ΗΠΑ με τιμή $600. Παράλληλα θα αποτελέσει και ένα από τα πρώτα smartphones που θα κυκλοφορήσουν με Android 10.