Η Honor, το sub-brand της Huawei, ανεβαίνει επίπεδο με το μοντέλο Honor View 20 το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στο Παρίσι για το ευρωπαικό κοινό.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κάποιος το Honor View 20 και μία από αυτές αρχικά είναι η τεράστια οθόνη των 6.4 ιντσών που δεν έχει πολλά περιθώρια. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο η Honor, έχει προχωρήσει στην ενσωμάτωση της εμπρόσθιας κάμερας των 25MP μέσα στην οθόνη με μια μικρή οπή διαμέτρου 4.5 χιλιοστών

Το πίσω μέρος της συσκευής διακρίνεται για τον ξεχωριστπο σχεδιασμό ο οποίος εμφανίζει το γράμμα V(iew) σε διάφορους χρωματισμούς καθώς κρατάμε τη συσκευή στα χέρια μας. Ακόμα στο πίσω μέρος συναντάμε και την κύρια κάμερα 48MP η οποία είναι κατασκευής Sony και είναι σε θέση σύμφωνα με την εταιρεία να καταγράψει λήψεις με σημαντική λεπτομέρεια.

Κατά τα άλλα στο εσωτερικό τα τεχνικά χαρκτηριστικά επιβεβαιώνουν τον χαρακτηρισμό «ναυαρχίδα» για το View 20 αφού υπάρχει ο Kirin 980 chipset με 6 ή 8 GB μνήμη, αλλά και μη  αποθηκευτικού χώρου που ανάλογα με την έκδοση φτάνει τα 128 ή 256GB. Τέλος υπάρχει και η 3D ToF κάμερα  η οποία είναι σε θέση να «χαρτογραφήσει» ένα χώρο τρισδιάστατο και σε πραγματικό χρόνο. Μία ακόμα δυνατότητα του View 20 είναι αυτή  που μεττρέπεται στην ουσία σε ένα μινι kinect.

Κυκλοφορείσ στη χώρα μας από τα μέδα Φεβρουαρίου με αρχική τιμή τα €669.