Χωρίς να δημιουργεί κάποια έκπληξη, η Honor ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα το νέο της smartphone Honor V20 λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος. Μια πρώτη γεύση την οποία είχε δώσει η εταιρεία πριν μερικές ημέρες.

Το v20 ξεχωρίζει για την πολύ όμορφη εμφάνισή του αλλά κυρίως για την οθόνη του καθώς και την κύρια κάμερά του.

Στη δεύτερη περίτπωση, αυτή έρχεται με ανάλυση 48MP, ίσως ο μεγαλύτερος σε MP αισθητήρας που έχουμε δει ποτέ σε smartphone, κατασκευής Sony. Δεν είναι μόνο της αφού ακριβώς δίπλα της υπάρχει και μια δεύτερη κάμερα τύπου 3D ToF.

Για τις selfies η Honor έχει εγκαταστησει και μια τρίτη κάμερα 25MP με διάφορα φίλτρα προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι εξαριτικά χωρίς την εμφάνιση του φαινομένου light bleeding.

Το Honor V20 ξεχωρίζει ακόμα για την τεράστια οθόνη του των 6.4 ιντσών, η οποία διαθέτει μια μικρή οπή στο άνω αριστερό μέρος, σημείο που βρίσκεται η selfie κάμερα. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει το Kirin 980 SoC, με 6 ή 8GB μνήμη ανάλογα την έκδοση, 128 επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου καθώς και η μπαταρία των 4000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Για την τιμή που θα διατεθεί το Honor V20 στην Ευρώπη θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 22 Ιανουαρίου όταν και είναι προγραμματισμένο το ευρωπαικό λανσάρισμα της συσκευής το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.