Η οικογένεια των Honor smartphones μεγαλώνει, με την Huawei που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή των συγκεκριμένων smartphone, να ανακοινώνει σήμερα το Honor 7C.

Η συσκευή ανήκει στη μεσαία κατηγορία αφού στηρίζεται στο Snapdragon 450 SoC της Qualcomm, το οποίο αν και διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, δεν συγκρίνεται σε επιδόσεις με τις ναυαρχίδες άλλων εταιρειών. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορεί να τρέξει απροβλημάτιστα τη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών και εφαρμογών του Play Store της Google.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Το Huawei Y9 θα έχει αναλογία 18:9, οθόνη 5.93” και ανάλυση Full HD

Κατά τα άλλα το Honor 7C διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών, με τις διαστάσεις όμως να κρατιούνται σε φυσιολογικά επίπεδα εξαιτίας της αναλογίας 18:9. Στο πίσω μέρος, εκτός από τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, βρίσκουμε διπλή κάμερα με αισθητήρες των 13MP και 2MP προκειμένου ο κάτοχος της συσκευής να δημιουργεί εύκολα λήψεις με χρήση του bokeh εφέ. Στο εμπρόσθιο μέρος, η selfie κάμερα έχει 8MP αλλά και δικό της flash για καλύτερα αποτελέσματα όταν οι εξωτερικές συνθήκες δε το επιτρέπουν. Τέλος τρέχει Android 8.0 Oreo και ενσωματώνει ραδιοφωνικό δέκτη.

Το περιμένουμε τον επόμενο μήνα και στην Ευρώπη, με το κόστος να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κάτω από τα €200.