Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων, η ASUS παρουσίασε στην έκθεση Computex το πρώτο της ASUS ROG gaming smartphone.

Αυτό φέρει την ονομασία ROG όπως άλλωστε και οι δημοφιλείς επιτραπέζιοι υπολογιστές της εταιρείας που προορίζονται για hardcore gamers, με το κοινό να παραμένει ίδιο και σ’ αυτή την περίπτωση. Η εμφάνιση του ROG smartphone αποτελεί σίγουρα ένα από τα δυνατά χαρτιά του και ειδικά για το κοινό που απευθύνεται, με πιο κλασσικό παράδειγμα το φωτισμένο λογότυπο στο πίσω μέρος.

Διάβασε επίσης: Το Moto Z3 Play είναι το νέο αρθρωτό smartphone της Motorola

Η οθόνη των 6 ιντσών ξεχωρίζει όχι μόνο για τα όμορφα χρώματά της, την υποστήριξη HDR και την ανάλυση Full HD+, αλλά κυρίως για την υποστήριξη 90Ηζ και το ρυθμό απόκρισης 1ms, δύο στοιχεία που δίνουμε μια διαφορετική αίσθηση κατά το gaming. Για τις επιδόσεις της συσκευής ευθύνεται το Snapdragon 845 SoC με 8GB RAM καθώς και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 512GB ανάλογα με το μοντέλο.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ακόμα διπλή κάμερα των 12MP ενώ για τις selfies, υπεύθυνη είναι μια κάμερα 8MP με δυνατότητα ευρυγώνιων λήψεων στις 120 μοίρες. Το ASUS ROG smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους, με άγνωστη για την ώρα τιμή.